Ona predstavlja Srbiju na EVROSONGU! Preziva se VUČIĆ! I ubija kako peva! (VIDEO)

Mlada pevačica Sanja Vučić nastupaće na 61. "Pesmi Evrovizije" u Švedskoj, i na engleskom će izvoditi pesmu "Sklonište" čija je tema je borba protiv nasilja nad ženama. Pesmu je napisala Ivana Negativ, a Sanja dolazi iz Kruševca i peva u grupi "ZAA"

  • 64

Za nekoliko meseci u Švedskoj održaće se 61. po redu "Evrosong", u kome će učestvovati i Srbija. Kako Telegraf nezvanično saznaje, našu zemlju će predstavljati mlada pevačica Sanja Vučić, koja je izabrana od strane Ivane Peters iz grupe "Negativ" i RTS-aSanja dolazi iz Kruševca i peva u grupi "ZAA", bendu koji iza sebe ima više od 200 nastupa u gradovima širom bivše Jugoslavije i koji ima tri studijska albuma.

 

Kako saznaje Telegraf, pesmu koju će Sanja pevati na "Evroviziji" biće na engleskom jeziku, a ovu kompoziciju napisala je upravo bivša članica "Tap 011".

 

- Na najvećem evropskom muzičkom takmičenju Srbiju je prvobitno trebalo da predstavlja Ivana Negativ, ali je ona zbog učešća u takmičenju "Tvoje lice zvuči poznato" morala da odustane, kaže izvor Telegrafa, blizak organizatorima "Evrosonga", i dodaje:

 

- Kada su Petersova i ljudi iz RTS-a čuli kako Sanja peva, oduševili su se i uzeli je namerno zbog toga što nije previše eksponirana i poznata široj javnosti. Ono što je još interesantno jeste da se ova pevačica preziva Vučić, ali da nije u srodstvu s premijerom Srbije, navodi izvor Telegrafa, koji je insistirao na anonimnosti.

 

Pogledajte kako je Sanja otpevala pesmu "Želje":

 

 

Tema srpske evrovizijske pesme koja se radno zove "Sklonište" je borba protiv nasilja nad ženama, a pesma će široj javnosti zvanično biti predstavljena u naredni četvrtak, 10. marta na RTS-u. I tekst i muziku je pisala Ivana Negativ.

 

Brojni ljubitelji muzike u našoj zemlji mogli su da je čuje kako nastupa uživo, kako u klubovima, tako i u brojnim emisijama, poput "Tri boje zvuka".

 

Pogledajte kako je Sanja otpevala pesmu "Unconditional Love":

 

 

 

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    4. mart 2016 | 18:03

    Da je iko od vas poslusao njene pesme do sada znali bi kojim temama se bavi, pa biste mozda onda znali koliko je stvarno 'povezana' sa Vucicem, nju licno ne znam, ali znam skoro sve ostale clanove njenog benda ZAA, i svi su oni pravi umetnici i alternativci, koji tesko da podrzavaju danasnju vlast, tako da me veoma cudi sto je ona izabrana. Sanja ima stvarno solidan glas, a o njenom stavu na bini da ne pricam. Nisam gledao Evroviziju ali ove godine hocu, samo zbog Sanje, napokon nas predstavlja neko sa ozbiljnom muzikom, dosta je bilo izvikanim 'mejnstrim' imena koji su pokazali koliko su stvarno 'dobri'. A vi grandovci molim vas da se vise ne mesate vise u muzicke teme, a ostali samo neka poslusaju nesto od Sanje i njenog benda i shvatice sta pricam. Bravo na odabiru i napred Sanja. Nikola iz Krusevca, student Fakulteta muzickih umetnosti u Beogradu.

  • george

    4. mart 2016 | 12:01

    I Nole baš ovih dana planira da promeni prezime u već gore pomenuto i samim tim postane neprikosnoveni vladar prvog mesta na ATP listi sve do 2118.god!!!

  • &

    4. mart 2016 | 12:45

    Dokle ovi Vučići? A kako je ízabrana da nas predstavlja?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA