1

NOVO: Poslušajte ceo album "Miligram 2" (VIDEO)

Posle uspešnog prvenca, grupa "Miligram" objavila je svoj novi album, koji će imati 12 pesama, plus dodatne četiri kao bonus. Sve numere otprevao je bivši pevač "Orkestra za svadbe i sahrane" Alen Ademović.

Miligram bend

Posle tri godine pauze, grupa “Miligram” izdala je svoj drugi album pod nazivom “Miligram 2″. Aleksandar Milić Mili i njegovi saradnici obradovaće svoje fanove sa 12 novih pesama, plus četiri dodatne kao neka vrsta poklona. Sve numere otpevao je bivši pevač “Orkestra za svadbe i sahrane” Alen Ademović, koji je na prvencu pevao čuvenu pesmu “Kruška”

Novi album popularne grupe “Miligram” biće svojevrsna kombinacija komunikacije i muzike. Kao gosti pojavili su mnogi poznati izvođači iz naše zemlje i regiona, kao što su Ivana Peters (pevačica rok grupe “Negativ”, koja treba da održi povratnički koncert 26. maja u SKC ), hrvatski pevač Đulijano, kao i mnogi drugi.

Spisak pesama sa albuma “Miligram 2″: 1. SVIRAJ BRATE, 2. BEOGRAD NOĆU, 3. POLA LJUBAVI, 4. U BOGA VERUJEM, 5. NIŠTA, 6. NE KOMPLIKUJ, 7. LEGE,LEGE,  8.KAO NOVA, 9. POGODI ME, 10.POLA PET, 11.SAMO LUDA,  12.NOČNA VOŽNJA. Bonus trake – koncertne verzije: 13.LIBERO, 14.21 VEK, 15.KRUŠKA, 16.KRADEM.

Poslušajte svih 12 pesama sa novog albuma, koji se pojavio u prodaji 8. maja širom Srbije. Uživajte!

(V. Đ.)

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata

Tagovi: Aleksandar Milić Mili, Alen Ademović, Miligram bend, Novi album
Popularni komentari
  • M
    Milica Kovacevic

    super ste

foto dana

video dana