Novi album JK 11. juna (VIDEO)

Dugoočekivani album popularne pevačice pod nazivom "Diva" pojaviće se 11. juna, kada će Jelena promovisati svoje pesme na televiziji Pink

  • 3

Jelena Karleuša obradovaće svoje fanove 11. juna, kada će u prodaju biti pušten dugoočekivani album "Diva", a izdavaće ga produkcijska kuća "Siti rekords", prenosi portal Opera 17. Popularna pevačica će istog dana promovisati svoje nove pesme na televiziji Pink.

Album je u završnoj fazi, a Jelena sprema velika iznenađenja za svoje fanove.

- Jelenini fanovi su mnogo nestrpljivi da čuju nove pesme i vide šta im je to spektakularno pripremila, i očekivanja su zaista velika. Poznato je da je ona neko ko zajedno sa svojim timom razmišlja o svakom detalju, a album "Diva" biće sigurno nešto potpuno drugačije od svega što je aktuelno na našoj sceni. Marina Tucaković se i ovog puta potrudila da za Karleušu napiše tekstove koji će srušiti brojne tabu teme u našoj zemlji – rekao je neimenovani izvor za portal Opera 17.

Izvršni producent biće dugogodišnji saradnik i prijatelj Zoran Birtašević, a na novom albumu naći će se dobro poznate pesme i singlovi "Insomnija", "Muškarac koji mrzi žene" i "Plava Šeherezada".

JK takođe radi na pripremama fotografija i video-materijala, koji će biti dodatak.

- Album će se u prodaji naći 11. juna širom zemlje i ex-Ju republika, a Jelena će istog dana u večernjem terminu na televiziji Pink u emisiji "Amidži šou ", koja će ovog puta biti u ekskluzivnom izdanju i kompletno posvećena JK, predstaviti i nekoliko novih pesama – naveo je isti izvor.

Ovu informaciju potvrdili su iz Jeleninog tima:

- Sa ponosom ispred celog tima Jelene Karleuše želim da najavim da će dolazeći deseti studijski album "Diva" biti u prodaji od 11. juna pod etiketom izdavacke kuće "Siti rekords". Jelena je izuzetno nestrpljiva da publici predstavi sve ono što je mesecima pripremala za njih - rekao je Zoran Birtašević, PR pevačice.

Pre nekoliko nedelja, na sajtu Jutjub pojavila se akustična verzija pesme "Radim na bol", koja će naći na albumu "Diva" , koji će biti deseti jubilarni po redu. Nedavno se pojavila informacija da će Karleuši zabraniti album zbog upotrebe psovki u novim pesmama.

(izvor: Opera17)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tamo neki

    12. maj 2012 | 13:55

    Kurva!

  • Natasa

    12. maj 2012 | 14:55

    Bljak unapred. Dok ne nauci da peva, a ne arlauce, da pravilno dise, a ne da uporno gubi vazduh, neka ne objavljuje ni tvitove, a kamoli album.

  • sasa

    14. maj 2012 | 06:36

    JK ocito nema pravog suradnika koji bi je uputio u tajne korisnih lazi. Njeno pomeranje datuma oko izdavanja novog albuma podseca na Ivicu i Maricu, Marica je ocito ljuta sto Ivica ne postuje njene lazi, a Ivica je ljut sto Marica mnogo laze. itd.itd. Ovo je neznam koji datum po redu, a CD nigde, bolje neka bude konkretna pa objasni svojoj publici da je u ovom trenutku zabranjena i da se moraju prekrajati tekstovi nekih pesama posto su sadrzajno explicitni i nisu pogodni za izdavace. Da JK kojim slucajem poseduje mozak, a ne zrno graska, shvatila bi da mora postovati pravila izdavaca. Njena "velicina" joj ne daje za pravo da radi nesto sto se kosi sa poslovnom etikom, izdavaci su udarili veto i jednostavno joj objasnili, m0zes talasati koliko hoces, ali tekstove te i te pesme moras promeniti i izbaciti neke primitivne sadrzaje. Ona je pomislila kako sme nesto sto je krajnje primitivno i nezrelo. Radis onako kako se osecas.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA