(VIDEO) (FOTO) Ovako je izgledala sahrana Ekrema Jevrića!

U prisustvu prijatelja i članova najuže familije, Ekrem je juče sahranjen u Njujorku

  • 58

Na Vašingtonskom groblju na Long Ajlendu u Njujorku, juče je sahranjen Ekrem Jevrić koji je iznenada preminuo 4. marta od srčanog udara, a sada se pojavio i snimak sa sahrane.

SAHRANJEN EKREM JEVRIĆ: Igbala na lekovima, pozlilo joj na groblju

U prisustvu brojnih prijatelja i članova najuže porodice, Jevrić je ispraćen na večni počinak, a njegova supruga Igbala je i dalje u šoku i ne može da se pomiri sa činjenicom da njenog Ekrema više nema...

Foto: Sead Hodžić/Fokuspress.com Foto: Sead Hodžić/Fokuspress.com

Kako piše fokuspress,com, u ime porodice prisutnima se zahvalio Eko Lončarević, Ekremov prijatelj. On je, kao i brojni Ekremovi drugovi, u teškim trenucima bio tu da pomogne porodici Jevrić.

Dženazu su predvodili imami Kemal ef. Bektešević i Hako ef. Omeragić.

Foto: Sead Hodžić/Fokuspress.com Foto: Sead Hodžić/Fokuspress.com

Među prisutnima je bio i Alen Kolenović, vlasnik AK studija iz Njujorka, koji je Ekremu svojevremeno besplatno snimio spot za pesmu “Kuća pos'o”.

Iako ne baš zavidnog materijalnog stanja, Ekrem je živeo život punim plućima. Znao je i da se našali, i da zapeva, Nikada nije zaboravio na ono što je obeležilo i njegovo djetinjstvo i mladost i kasnije godine – poštenje. Tome je učio i naučio svoja četiri sina, Enisa, Nermina, Hajrudina i Berata – da žive od svog rada i da ne požele, a kamoli uzmu tuđe... Uostalom, zbog poštenja je Ekrem i dobio nadimak - Gospoda.

Foto: Sead Hodžić/Fokuspress.com Foto: Sead Hodžić/Fokuspress.com

I na onaj svet je otišao gospodski. Ispraćen dostojanstveno, uz mnogo suza, ali i ljubavi bližnjih, rodbine, prijatelja... Onako kako dolikuje časnom čovjeku koga su svi voljeli.

Napomena: Tekst i fotografije prenosimo uz saglasnost autora.

(Telegraf.rs/izvor: Pink.rs/fokuspress.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA