TIVAT: Soraja postala komšinica Novaka Đokovića!

Starleti je njen dečko Ivan Pripuz kupio stan od 120 kvadrata u Tivtu, u naselju Porte Montenegro, gde gajbu ima i Novak Đoković. Na terasi se nalazi bazen, a enterijer je urađen od mermera

  • 0

Soraji Vučelić upala je kašika u med. Nakon što je od dečka dobila skupoceni sat "roleks", hrvatski biznismen Ivan Pripuza, kupio joj je stan od 120 kvadrata u Tivtu u okviru kompleksa Porto Montenegro. Tako je starleta postala komšinica Novaka Đokovića

- Soraja je srećna žena jer se njen dečko maksimalno trudi da joj u svemu udovolji. Kupio joj je skupoceni stan u elitnom naselju. Ne mogu da vam opišem koji je to luksuz. Stan je od 120 kvadrata, a na ogromnoj terasi je bazen... Enterijer je sav u mermeru. Zaista je predivno. Soraja je oduševljena, ali se ne hvali mnogo, ne znam zašto tu sreću drži u sebi - kaže izvor blizak starleti.

Činjenicu da ne voli da se mnogo hvali potvrdila je i sama Soraja.

- Ne mogu da verujem da vi sve saznate. Zanima me odakle vam ta priča... Neću da demantujem jer bih lagala, ali ne želim da govorim o svom privatnom životu i takođe neću da eksponiram svog dečka, jer nam to zasad nije potrebno. Ali, svaka vam čast - poručila je Soraja.

(Telegraf.rs / Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA