Dva meseca pre Gagine smrti, Voja i Sergej su u Nikolićevom stanu odigrali predstavu samo za njega!

Dok je Milena držala Gagu za ruku, Brajović i Trifunović su u Draganovoj maloj sobi izveli komad koji njihov prijatelj nije mogao da odgleda u pozorištu

  • 49

U svetu gde se reči prijateljstvo i poštovanje olako koriste, i mnogima služe samo kao poštapalica, retki su pravi primeri iskrenog drugarstva a jedna od takvih je i dirljiva priča Voje Brajovića koji je otkrio da su dva meseca uoči smrti Dragana Nikolića, Sergej Trifunović i on, u Gaginom stanu odigrali celu predstavu za njega.

 

LEGENDE OPET ZAJEDNO: Dragan Nikolić stigao u "Kafanu kod besmrtnih"! (FOTO)

 

Tokom gostovanja na Studiju B, Brajović je ispričao da Dragan nikad nije voleo da ga pitaju "kako si". Pre dva meseca, posto je Dragan hteo da odgleda predstavu u kojoj igraju Voja Brajović i Sergej Trifunović, Voja ga je pitao:  "Pa, kad ćeš da dođeš da odgledaš predstavu?, a Nikolić mu je odgovorio: "Pa, ne znam, doći ću"...

 

Poslednja poruka Voje Brajovića velikom prijatelju Draganu Nikoliću

 

Međutim, Brajović nije odustajao i svom velikom prijatelju je rekao: "Hoćeš da mi dođemo kod tebe da je odigramo", a Gaga je samo kratko poručio: "Hoću".

 

ĆALE, JEDINI SI I NAJLEPŠI: Sergej Trifunović se emotivno oprostio od Dragana Nikolića (FOTO)

 

Printskrin: Youtube/Stevan Vagner

Printskrin: Youtube/Stevan Vagner

 

Ipak, Voja je mislio da je Nikolić pristao tek "onako", reda radi, ali nekoliko dana kasnije ga je telefonom pozvao Sergej i objasnio mu da ih Dragan čeka da dođu i odigraju predstavu.

 

Scena iz serijala Obraz uz obraz

Scena iz serijala Obraz uz obraz

 

I oni su otišli, i u Gaginoj maloj sobi odigrali ceo komad samo za Dragana kojeg je Milena sve vreme držala za ruku... Dok je posmatrao svoje prijatelje na delu, Nikolić je goreo od želje da ponovo zaigra u pozorištu.

 

Na žalost, ta želja mu se nije ispunila.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gaga i prijatelji

    12. mart 2016 | 11:00

    Glumci. Mogu da zamislim koliko se lepote u toj maloj sobi suprotstavilo cemeru!!! Zbogom Gago, tamo negde te ceka tvoj Bora i prijatelji. Saucesce tvojoj tuznoj Mileni i porodici.

  • Sindja

    12. mart 2016 | 16:58

    Отишао је #PRLE, одвозио је свој #PoslednjiKrugUMonci , био и остао #NacionalnaKlasa! Остаће #DzimiBarka увек међу нама, ту негде #NiNaNebuNiNaZemlj i у вечитом #BalkanEkspres! Поздрав #HadziZamfire видимо се у неком новом #SabirniCentar ти за нас никада нећеш бити #Otpisani!!!

  • Kole

    12. mart 2016 | 17:33

    "Nije Urke bas toliki frajer. Jeste I to koliki!" Gagi laka ti zemlja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA