MOJU MAJKU JE 8 MESECI ROBIJE KOŠTALO ŽIVOTA: Potresna ispovest Kristijana Golubovića! (FOTO)

- Kada stignete do ove poslednje stanice, morate se pomiriti čak i sa smrću - izjavio je Golubović za Telegraf

  • 33

Nakon što je odložio služenje zatvorske kazne zbog veoma lošeg majčinog zdravstvenog stanja, Kristijan Golubović je majku Milanku Golubović doveo iz Nemačke u Beograd, kako bi potražio što stručniju lekarsku pomoć i vodio računa o njoj. U kakvom je stanju njegova majka, bivši učesnik "Farme" otkrio je za naš portal.

KRISTIJAN U AKCIJI: Golubović pomaže ugroženima u poplavama! (VIDEO)

Nažalost, Kristijan nam je potvrdio informaciju da je njegova majka u veoma lošem stanju, te da je sada, kako sam kaže, sve u Božjim rukama.

- Kada stignete do ove poslednje stanice, morate se pomiriti čak i sa smrću - izjavio je Kristijan, vidno potrešen svime što se događa i dodao kako njegovu majku čekaju bezbrojna ispitivanja i obavezna operacija štitne žlezde.

Foto: Privatna arhiva Foto: Privatna arhiva

- Loše dijagnoze. Dijabetes, pluća, slepilo, demencija... - nabrojio nam je Golubović, koji je današnji dan proveo sa majkom Milankom u obilasku beogradskih klinika, čemu svedoče i fotografije.

- Moju majku je osam meseci robije na pravdi Boga koštalo najverovatnije i života! Pravda Srbije koja trenira strogoću samo u mom slučaju! - završio je Kristijan.

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Laza

    14. mart 2016 | 20:34

    Daj bre vise idi u zatvor, dosadi!

  • lols

    14. mart 2016 | 21:45

    e i tvoje dilovanje drogom i sve i svasta sto si radio..isto je neke druge majke kostalo zivota..sikter bre olosu jedan..idi vec jednom na tu robiju...kakva je ovo drzava i zakon kada on stalno odlaze zatvor..alo bre

  • Pametnica

    14. mart 2016 | 23:30

    Sad ce da ode kod Marica i ispriča tužnu priču o svojoj majci.. Prekidamo program zbog važnih vesti... Kristijan će se sada obratiti naciji...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA