ETNO KONCERT KOJI SE NE PROPUŠTA: Sestre Gobović u aprilu u Sava centru (FOTO) (VIDEO)

Bliznakinje Gobović i etno sastav Gobo sisters održaće koncert 15. aprila na Velikoj sceni Sava centra

  • 1
Foto: Promo Foto: Promo

Na koncertu pod nazivom “Lepota je u tradiciji”, koji će biti održan na Velikoj sceni Sava centra 15. aprila, sa početkom u 20 časova, sestre Gobović i Gobo Sisters Band predstaviće materijal sa svoja dva albuma, "Zora" iz 2014. i "Probudi se" iz 2015. godine.

Svetkovina ljubavi i radosti u novom spotu Sestara Gobović (FOTO) (VIDEO)

Sestre Gobović snimile spot za pesmu koju je pevao Luis (FOTO)

Na koncertu, koji publici pruža priliku da se uživa u lepoti poznatih pesama, ali i otkrije tradiciju kakvu ne poznaje, nastupiće hor i folklor KUD-a “Branko Cvetković”, kao i nekoliko specijalnih gostiju.

Ulaznice za koncert u prodaji su od 14. marta, na blagajni Sava centra i prodajnim mestima Eventima, po ceni od 1.000 dinara.

Foto: Promo Foto: Promo

Gobo Sisters Band sastav je koji čine pevačice, sestre bliznakinje, Marija i Marina Gobović, kompozitor i klavijaturista Andrej Andrejević, kao i nekoliko sjajnih multiinstrumentalista koji sviraju tradicionalne balkanske instrumente sa podjednakim umećem kao i moderne.

Orkestar izvodi muziku inspirisanu tradicijama Srbije, ali i čitavog Balkana, u sopstvenim originalnim i savremenim aranžmanima. Njihov zvuk se može okarakterisati kao pravac u muzici koji se popularno naziva “moderna tradicija Balkana” ili “etno-pop”.

Foto: Promo Foto: Promo

Sestre Gobović izdale su dva albuma, "Zora" (2014) i "Probudi se" (2015). Na albumima su radili Saša Milošević Mare, Andrej Andrejević i Miloš Pavlović.

Foto: Promo Foto: Promo

Pesme su u duhu izvorne muzike sa ritmovima prilagođenim 21. veku i idejom približavanja izvorne muzike i mlađoj populaciji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA