MILICA DABOVIĆ U AKCIJI: Novi spot grupe "Beso de Loco" će vas ostaviti bez daha! (VIDEO)

- Sigurna sam da će ovaj spot imati milionske preglede na Jutjubu - rekla je srpska košarkašica

  • 17

"Beso de Loco" bend je, posle prvog albuma "Poljubac ludaka", objavio singl "Noćas nam ljubav ne gine", za koji je snimljen i spot. Članovi grupe su tom prilikom sarađivali sa atraktivnom Milicom Dabović, kapitenom ženske košarkaške reprezentacije Srbije, poznatim bokserom Miljanom Rovčaninom i manekenom Markom Radosavljevićem.

Spot je sniman na nekoliko lokacija u Beogradu tokom januara.

- Izuzetna nam je čast što smo imali priliku da sarađujemo sa fantastičnom Milicom Dabović, koja se odlično snašla. Na premijeru smo čekali malo duže zbog njenih obaveza u klubu. Želeli smo da ekipa koja je radila na spotu, Milica, Miljan i Marko, bude na premijeri - rekli su momci iz "Beso de Loco" benda.

Foto: Promo Foto: Promo

Dabovićeva je, samo zbog promocije spota, uzela tri slobodna dana i doputovala u Beograd.

- Momci su predivni i veliko hvala što su izabrali baš mene da budem deo ove ekipe. Kada sam čula pesmu, rekla sam da će ovo biti himna košarkaške reprezentacije, a sada, kada sam videla i spot, sigurna sam da će imati milionske preglede na Jutjubu - izjavila je Milica.

Foto: Promo Foto: Promo

Muziku i tekst za "Noćas nam ljubav me gine" radila je Aleksandra Milutinović, a za spot je bila zadužena produkcijska kuća "E- Digital".

Pogledajte spot:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA