Cecina ćerka otkrila kada će da se uda!

Anastasija Ražnatović ispričala je i kakvu svadbu želi

  • 7

Ćerka Cece Ražnatović Anastasija rekla je da bi volela da uda za nekoliko godina. Kako je ispričala u intervjuu za "Alo!", važno joj prvo da završi fakultet.

- Svadbu sada nemam u planu, jer sam prva godina fakulteta, a on mi je prioritet. Mislim da je velika obaveza da imam sada i dete. Dete nije za šalu. Kada budem želela, to neće biti sada, već za nekoliko godina, kada budem zrelija i kada Kostadin i ja budemo malo duže zajedno. Sve će doći samo od sebe. Ali trenutno o tome ne razmišljamo ni on ni ja. Mladi smo i još nismo za to. Kada završim fakultet, onda - rekla je Anastasija.

Foto: Instagram/raznatovic_anastasija Foto: Instagram/raznatovic_anastasija

Ona je ispričala kakvu svadbu bi želela da ima.

- Tradicionalnu. Volim tradicije i takve venčanice. Volim te puf venčanice, da izgledam kao princeza Bel sa dugačkim velom, to mi je baš romantično i lepo. Meni je tatina i mamina svadba bila, kako kažu, svadba veka i volela bih da to imam u svom životu kada se budem udavala - izjavila je ona.

(Telegraf.rs/izvor: "Alo!")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mima

    25. mart 2016 | 01:12

    Kaze dete,koje nema ni 18 godina.Ova deca poznatih licnosti,toliko su eksponirana po medijima.Sta koga boli uvo kada jedna balavica planira da se uda.Cuj,ona planira!Kakva malogradjanstina!Brate mogu da im sijaju krune na glavama,ali ono nesto sto naslede,seljacko,kad tad plasiraju.Idi bre igraj lastis,deriste!

  • Zagor

    25. mart 2016 | 11:32

    Nema ni 18 a već prva godina fakulteta? Zar ne bi trebalo da bude 3 godina srednje škole?

  • Petar

    25. mart 2016 | 22:13

    Mnogo me briga kad ce se udati, ne mogu da spavam.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA