Bila je kafe kuvarica, sada je seks-bomba, i naterala je Karleušu da je nazove DIVOM! (VIDEO)

Marina Stefanović je promenila imidž u "Zvezdama Granda" i sve ostavila bez teksta

  • 8

Kada se prethodni put Marina Stefanović pojavila u "Zvezdama Granda", Jelena Karleuša joj je rekla da sjajno peva ali da liči na kafe kuvaricu, što je dovelo do žestoke rasprave u studiju... Ali, Marina se sinoć odlučila za sasvim drugačiji, seksi stajling, i sve oborila s nogu glasom i stasom, a najviše Karleušu.

GLAS MARIJE ŠERIFOVIĆ, TELO KARLEUŠE: Zvezdana oduvala sve u "Zvezdama Granda" (VIDEO)

Zaista se ne zna ko je bolje pevao u duelu koji je obeležio sinoćnu emisiju - Ivana Munđa ili Marina Stefanović, a Karleuša nije krila svoje oduševljenje pa je u jednom dahu izgovorila:

-  Na najbolji mogući način si me demantovala i pokazala da si se od kafe kuvarice pretvorila u malu divu. Obe ste razlog što ja uživam u ovom žiriju i što sam srećna zbog devojaka i pevača kao što ste vi. Zbog vas sam ponosna što sam ovde. Marina, tvoja emocija, energija, nastup, stajling napravila je od tebe, kao i od Ivane pravu divu na sceni. Ja ti se zahvaljujem za ovo večeras.

Pogledajte duel Ivane i Marine:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pravda

    27. mart 2016 | 13:28

    Umisljena "diva" je konacno imala priliku da cuje kako zvuci kad njenu pesmu peva neko ko zaista zna da peva i ko to vrhunski radi. Sramota je da pevacku velicinu,Marinu Stefanovic,ocenjuje u pevanju osoba koja ne poseduje ni najmanji pevacki talenat i cije "pevanje" izaziva neprijatnost za usi i sluh prosecnog slusaoca. Od nje je kriv vise jedino onaj ko joj je to omogucio.

  • Nana

    27. mart 2016 | 13:03

    Stvarno sjajno pevanje.

  • Peca

    27. mart 2016 | 16:19

    Dobro da nije neka baba-sera zapevala...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA