POČELE SMO KAO KLINKE, DECA SU NAM ISTO GODIŠTE: Uplakana Tanja Savić ne može da se pomiri sa gubitkom svoje drugarice Jelene Marjanović!

- Nemam reči za ovu tragediju. Nisam imala snage da posle njene smrti odem u njihovu porodičnu kuću - izjavila je pevačica

  • 4
Jelena Krsmanović, Tanja Savić Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic; Facebook/Tanja Savic

Vest o tragičnom gubitku bliske prijateljice Jelene Marjanović (32) šokirala je i njenu koleginicu Tanju Savić, sa kojom se družila još od detinjstva. Svirepo ubistvo koje se dogodilo u subotu 2. aprila u Borči zavilo je Jeleninu porodicu u crno, a svi koji su iole poznavali pevačicu i dalje se ne mire sa ovom tragedijom. 

REZULTATI OBDUKCIJE: Jeleni Marjanović GLAVA SMRSKANA DRVENOM PALICOM, lobanja joj pukla na nekoliko mesta

Ove hitove svi pevate, a SIGURNO niste znali da ih je Jelena Marjanović napisala! (VIDEO)

Tanja i Jelena su imale čvrsto, dugogodišnje prijateljstvo, a iako su se zbog obaveza u poslednje vreme ređe viđale, to nije narušilo njihov sestrinski odnos.

Poznavala sam Jecu od malih nogu. Od detinjstva se družimo. Kad smo se upoznale na muzičkom takmičenju u Kovinu, ona je imala 14, a ja 13 godina. Njena smrt je strašna vest za mene. Danima mi nije bilo dobro otkad su javili da je nestala, da ne mogu da je nađu, sve sam pratila i nadala se najboljem - izjavila je Tanja.

Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic

PROFAJLERI NA TRAGU JELENINOM UBICI: Sa više od 20 udaraca, neko koga poznaje - RASTURIO JOJ JE LOBANJU!

- Poslednji put kad smo se videle bila sam u studiju kod njenog muža Zorana Marjanovića. Najviše smo volele da pričamo o deci. Deca su nam vršnjaci, njena ćerkica Jana ima isto pet godina kao moj sin Maksim. Nemam reči za ovu tragediju, ćerka je bila mnogo vezana za nju, pa verujem da je devojčici najteže. Nisam imala snage da posle njene smrti odem u njihovu porodičnu kuću. Ne znam kako će se njena porodica izboriti sa ovom tragedijom - ispričala je Tanja.

Printskrin: Youtube/belgrademusic Printskrin: Youtube/belgrademusic

Mnoge uspomene iz Tanjinog detinjstva vezane su upravo za njen odnos sa Jelenom, jer su, kako sama napominje, prolazile kroz slične stvari. Jelenin suprug Zoran Marjanović komponovao je jedan od najvećih Tanjinih hitova, pesmu "Zlatnik".

Jecu je tata vodio na takmičenja, baš kao i mene. Baš smo bile bliske dok smo bile mlađe, a potom je ona, kad joj je otac preminuo, prestala da peva. Retko smo se viđale, otišle smo svaka na svoju stranu. Bile smo srećne kao deca, zamišljale budućnost i kako ćemo biti zvezde i pevati. Svi smo mislili da je Cecina naslednica, da je pred njom svetla budućnost, taman je počela da snima i nove pesme. Njena mama je bila oduševljena mojim pevanjem. Rekla mi je da imam sve kvalitete da postanem ozbiljan pevač. Jelenina smrt je veliki gubitak, teško mi je da pričam o tome - uspela je da smogne snage pevačica na kraju.

Foto: Instagram/jecakrsmanovic Foto: Instagram/jecakrsmanovic

Podsetimo, Jelena Marjanović ubijena je u subotu, 2. aprila, dok je trčala na nasipu u borčanskom naselju Crvenka. Sahrana tragično preminule pevačice "Granda" biće obavljena u četvrtak u 14h u Borči.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • K...

    6. april 2016 | 22:16

    Pocivaj u miru Jelenice. Neka te andjeli cuvaju. Delimo isto devojacko prezime...

  • Lana Black

    7. april 2016 | 17:29

    Proklet bio ubica i svi njegovi do 9 koljena!Sta nemocnom i zanijemjelom covjeku pred ovakvom nesrecom i nepravdom preostaje nego da kune!

  • Banja Luka

    8. april 2016 | 21:24

    Bliska prijateljica,treba da bude uz njenu porodicu,njeno djete,kao da je nekom lako bilo otici,bas na to fino djetinjstvo i trebala si biti uz njenu porodicu...:-(

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA