TUČA ILI ŽESTOKA SVAĐA ŠABANA I BOSANCA? Evo šta se zaista dešavalo na snimanju "Zvezda Granda"

Iako su se pojavile informacije o navodnom fizičkom obračunu Šabana i Bosanca, iz "Grand" produkcije tvrde da su to totalne izmišljotine

  • 14

U pojedinim medijima pojavila se informacija da su na snimanju nove emisije "Zvezde Granda" navodno potukli članovi žirija ovog takmičenja Šaban Šaulić i Dragan Stojković Bosanac, pri čemu je navodno intervenisala Hitna pomoć, međutim, Bosanac i ljudi iz "Grand " produkcije tvrde da nije bilo fizičkog obračuna.

Dragan Stojković Bosanac je na naše pitanje da li se zaista potukao sa Šaulićem, kao što je objavio "Blic", kratko odgovorio da to nije tačno.

Iz "Grand" produkcije su takođe za Telegraf demantovali da je bilo tuče i naveli da je bio u pitanju bio samo verbalni sukob.

Foto: Promo Foto: Promo

-  Kao i uvek do sada kada im se mišljenja suprostave, došlo je do verbalne rasprave dva stručnjaka Šabana Šaulića i Dragana Stojkovića Bosanca. To je jedina i prava istina. Uostalnom, gledajte emisiju, pa ćete videti šta se sve dogodilo - naveli su iz "Grand" produkcije.

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA