BRAVO: "Grand" objavljuje CD i DVD sa nastupima Jelene Marjanović, sav prihod ide porodici ubijene pevačice

U emisiji posvećenoj tragično nastradaloj pevačici, Saša Popović je ugostio Nadu Topčagić, Indi i još neke Jelenine bliske prijatelje i saradnike

  • 16
Saša Popović, Jelena Marjanović Krsmanović Foto: Milena Đorđević, Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic

Direktor "Grand" produkcije Saša Popović posvetio je specijalnu emisiju nastradaloj Jeleni Marjanović, u kojoj je ugostio saradnike i bliske prijatelje ubijene pevačice. Takođe je i istakao koji će to veliki humani gest produkcija "Grand" učiniti u čast pevačice, koja je i sama započela karijeru kao "Zvezda Granda", još sa 13 godina.

Saša Popović sa suprugom Suzanom na sahrani ubijene Jelene Marjanović (FOTO)

O stravičnom zločinu koji se dogodio pre nedelju dana i mučki ubijenoj Jeleni Marjanović sa setom su pričale njene bliske prijateljice i koleginice Nada Topčagić i Indira Aradinović Indi, kao i Goran Ratković Rale, sa kojima je sarađivao i suprug pokojne pevačice, aranžer i kompozitor Zoran Marjanović.

Foto: TV Prva Foto: TV Prva

Osim što su se Nada i Indi prisetile dugogodišnjeg drugarstva sa Jelenom, koje će im zauvek ostati u sećanju, Saša Popović je otkrio i koji će to humani gest produkcija "Grand", u čijoj je izdavačkoj kući bila Jelena, učiniti u narednom periodu.

- Objavićemo DVD sa svim Jecinim nastupima, kao i CD sa kompilacijom pesmama koje je snimila. Ceo prihod od prodaje biće dat Jeleninoj porodici - rekao je Saša Popović u emisiji emitovanoj na TV Prva.

Printskrin: TV Prva Printskrin: TV Prva

Podsećamo, Nada Topčagić je za Telegraf dala izjavu uoči sahrane ubijene Jelene Marjanović, koja je nastradala dok je bila na trčanju, 2. aprila, u naselju Crvenka u Borči.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • RADMILA

    10. april 2016 | 20:39

    Tako i treba cerkici da orocite novac u banci kad napuni osamnaesti rodjendan da joj ostane poklon od majke!

  • Dragana

    10. april 2016 | 20:26

    Svaka cast g-dine Popovicu...uvek me iznova iznenadite u pozitivnom smislu...

  • Igor

    10. april 2016 | 20:58

    Ali te pare da idu njenoj ćerkici ili jeleninoj majci

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA