TRESLA SE I GUŠILA U SOBI PREPUNOJ IKONA: Indi doživela traumu u kući svekrve Jelene Marjanović

Jelena Marjanović je svojevremeno odvela Indi kod njene sverkve Zorice kako bi joj ona pomogla da reši neke zdravstvene probleme

  • 26
Indi, Jelena Krsmanović Marjanović Foto: Telegraf, Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic

Pevačica Indira Aradinović Indi doživela je traumatično iskustvo kada ju je njena prijateljica Jelena Marjanović, koja je pre par nedelja ubijena, svojevremeno odvela kod njene svekvrve Zorice, kako bi joj ona pomogla da reši neke zdravstvene probleme.

NEOBJAVLJENI PRIVATNI SNIMAK: Pogledajte kako je Jelena Marjanović pevala u porodičnom studiju pred smrt (VIDEO)

Kada je Indi ušla u sobi gde Zorica radi seanse počela je da se preznojava i trese i guši, prenosi magazin "Star".

- Tačno je sve to, ali nije tačno da mi se to desilo zbog toga što nisam krštena. Moja vera je islamska i ja to ne krijem, ali ne idem ni okolo da pričam o tome. Jecina svekrva nije znala za to, a meni se slošilo u toj prostoriji prepunoj ikona - rekla je Indi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Iskra

    14. april 2016 | 16:39

    Gde je ovome kraj??? Baba roga,vestica,astralni svet....e moj zdrav razume gotovi smo !!!

  • uzas!

    14. april 2016 | 16:46

    isprani mozgovi totalno! ne znas kome vise, dal ovima sto pruzaju te nadrealne usluge ili onima sto dolaze po iste kod njih! pa ko jos normalan veruje da hokus-pokus forama moze rak da izleci, aman? u sta li oni to veruju i u koga? za sta se uopste to jelena toliko molila i kome kad je posle rane oceve smrti, teske bolesti majke i ona sama na kraju svirepo ubijena? cemu onda molitve i kome? ljudima je mozak totalno ispran, svi se deklarisu kao nekakvi vernici i veruju u jedno veliko NISTA pa jos uz to nazivaju to nesto "svemocnim"! i pored toga sto na konkretnim primerima sve ovo sto ja pisem i vide, opet i dalje veruju i sto je najgore opravdavaju ono najgore raznoraznim bizarnim objasnjenjima tipa: tako je hteo bog! vidim uslisio joj molitve oduzimanjem zivota i odvajanjem od rodjenog deteta! katastrofa! enormna zatucanost! uzas!

  • M.M.

    14. april 2016 | 21:11

    Nekim ljudima je bolje i vise veruju vracarstvu i u te neke crne magije, nego da vec jednom prizovu Isusa Hrista u njihov zivot za vecno spasenje da se mole i da veruju u zivoga Boga! Da predaju svoj zivot i traze Boziju istina!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA