POKLON OD 55.000 EVRA! Emina Jahović zanemela kada je videla šta joj je muž kupio! (FOTO)

Emina kaže da je skoro zaplakala kada ju je Mustafa Sandal iznenadio luksuznim darom za rođendan

  • 18

Turski pevač Mustafa Sandal nije žalio para kada je kupovao rođendanski poklon za svoju suprugu Eminu Jahović, a ona ne propušta priliku da se pohvali skupocenim satom optočenim dijamantima, koji košta oko 55.000 evra. 

STRIC EMINE JAHOVIĆ SNIMIO JELENINOG UBICU? Policija na TRAGU NAJNOVIJEG DOKAZA koji može rešiti ubistvo ZVEZDE GRANDA

Na modnoj reviji u Podgorici, svi su gledali u Eminin ručni časovnik koji je izrađen od osamnaestokaratnog zlata, i ukrašen sa čak 206 dijamanata, od kojih se 32 nalaze oko brojčanika, a 174 na narukvici.

A photo posted by #beunforgettable (@yaemina) on

- Emina je sve vreme dok je pozirala pred foto-reporterima okretala desnu stranu ruku dok je davala intervjue za televiziju davala tako što je naslonjena na zglob iste ruke kako bi njen sat bio u krupnom planu. Na isti način komunicirala je sa poznanicima posle revije, dok su je oni znatiželjno ispitivali o tome gde je kupila i koliko vredi njen nakit. Emina je uz osmeh prepričavala kako ju je Mustafa iznenadio za rođendan i da se zamalo rasplakala kada je videla da je to sat koji je želela. Ona se pohvalila sumom novca koju je njen dragi izdvojio za ovaj skupocen poklon dok su svi ostali zatečeni kada su shvatili od čega je sve sastavljen i da se za njega može kupiti nekretnina - navodi jedan od gostiju na reviji.

  A photo posted by #beunforgettable (@yaemina) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lud,zbunjen,normalan.

    20. april 2016 | 14:30

    Zalosno,ja brinem dali ce mi plata od 250e leci na vreme 2 maja. I kako cu platit racune i za oko 150e kupiti namirnica i to sve da mi bude do 1juna.

  • seka

    20. april 2016 | 16:43

    A ja nemam da platim sinu obdaniste duzna za struju.....koliko god da radim zaradim borim se dzabe nekom sve nekom nista

  • Deni

    20. april 2016 | 15:16

    Zlo mi je kad vidim ovakve tekstove... Koliko ljudi se muci sa platom manjom od 300 e ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA