PRINC JE BIO ZAVISNIK OD DROGE, 24 GODINE SAM MU PRODAVAO NARKOTIKE: Šokantna ispovest dilera (FOTO) (VIDEO)

- Njemu je bila potrebna droga jer je bio mnogo nervozan. Plašio se javnosti, plašio se da priča s ljudima i nije voleo da nastupa - naveo je muškarac koji se predstavlja kao Dr. D

  • 2

Nekoliko dana posle smrti Princa oglasio se jedan muškarac koji tvrdi da je muzičara snabdevao drogom. Taj čovek, koji sebe naziva Dr. D, navodi da je američkom superstaru prodavao skupocena opojna sredstva u periodu od 1984. do 2008. godine, piše Daily Mail.

OGROMNO BOGATSTVO: Ova žena će naslediti 800 MILIONA dolara! (FOTO)

Kako priča ovaj muškarac, Princ je koristio drogu kako bi smanjio tremu i naveo da je on imao probleme sa aksioznošću.

- Upoznao sam Princa 1984. godine kada je snimao film "Purple Rain" i tada je već bio zavisnik od opijata. Nisam ga navukao na drogu, on je već bio teški korisnik istih - naveo Dr. D. i dodao je Princ koristio lek protiv bolova Fentanil, koji se unosi u telo preko kože, kao i tablete Dilaudida:

- Kupovao je ogromne količine oba ova leka. Čak je jednom potrošio 40.000 dolara. Trošio je na dnevno 200,300 dolara  na lekove, ali nije žalio novac, pošto ga imao mnogo - naveo je diler iz Kalifornije.

NEZABORAVNI HITOVI: Ovo su jedina četiri spota pokojnog Princa koje možete pogledati na internetu (VIDEO)

On je ispričao da je Princ imao ogroman strah od nastupa.

- Njemu je bila potrebna droga jer je bio mnogo nervozan. Plašio se javnosti, plašio se da priča s ljudima i nije voleo da nastupa, imao je neviđenu tremu na bini. Nije bio momak koji je voleo da se zabavlja, a koristio je drogu kako bi mu bilo lakše s ljudima - rekao je Dr. D, i naveo da se Princ više drogirao kada je njegova slava počela da opada.

Diler je istakao da je Princ uzimao tablete i da nije pušio marihuanu, niti ušmrkavao kokain, niti ubrizgavao heroin.

- Kada smo se družili, nije imao problema sa zdravljem. Nije pio i jeo je salatu - zaključio je Dr. D.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA