VESNA RIVAS NEUTEŠNA: Majka mi je umirala dok sam bila u "Parovima", a ja nisam bila uz nju!

- Predosećala sam da će mama umreti. Mnogo mi je žao što zbog boravka u rijalitiju poslednje dane njenog života nismo provele zajedno - izjavila je Vesna Rivas

  • 40

Pre nedelju dana Vesna Rivas je napustila "Parove" nakon što joj je preminula majka Milijana, i pevačica kaže da je grize savest kao i da ne može da se pomiri sa činjenicom da nije bila uz majku dok je umirala.

UMALO TRAGEDIJA U PAROVIMA: Zmaj se DAVIO, umotali ga u tepih i bacili u bazen! (VIDEO)

- Predosećala sam da će mama umreti. Mnogo mi je žao što zbog boravka u rijalitiju poslednje dane njenog života nismo provele zajedno - priča Vesna za "Informer" i dodaje da je u rijaliti ušla da bi mogla da plaća medicinske sestre koje su bile neophodne njenoj majci.

Foto: TV Happy Foto: TV Happy

- U rijaliti sam ušla uz mamin blagoslov. Sva potrebna nega, lekovi, previjanje, pelene, sve to košta, i to puno. Ona je poslednjih nekoliko meseci želela da pređe u dom. Kada mi je sin Petar došao u posetu, rekao mi je da baba hoće u dom samo ako joj dam blagoslov za to. Nisam se slagala s tom željom, ali sam znala da je jedna od poslednjih i morala sam da joj ispunim- zaključila je pevačica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Parti

    29. april 2016 | 11:25

    Koji si ti kreten. Čak ni smrt majke nije važniji od para. Pa naravno da ti ne bi rekla da ne ideš. Možeš samo da se tešiš.

  • aleksa nenovic

    29. april 2016 | 13:22

    Izuzetno losa zena.Hvalila se nekretninama i finansiskom situacijom a ostavila mucenu zenu na milost i nemilost.Odavno nisam video losije stvorenje.Jadna je zemlja kojom ona hoda.

  • BATICA

    29. april 2016 | 11:14

    Pa kada ti je vaznija lova od majke!!! Sramota!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA