Anđelina Džoli umire od anoreksije, a 98 odsto komentara joj OVO poručuje! (FOTO)

Skoro svi komentari o slavnoj glumici na domaćim sajtovima i Fejsbuk stranicama su identični, i čitaoci nisu birali reči kojima su ocrnili glumicu koja ima ozbiljnih zdravstvenih problema

Dok svet strepi šta će se dogoditi sa Anđelinom Džoli, koja je drastično smršala, i koja, kako se mnogi plaše, može čak i da umre od anoreksije, komentari na domaćim internet stranicama na tekstove o Anđelininom zdravstvenom stanju, su skoro isti i svode se na rečenicu - "dobila je šta je zaslužila"!

SVI SE PLAŠE SLEDEĆE SLIKE! Anđelina Džoli, od seks-bombe do anoreksije! (FOTO)

Izgleda da Srbi nikako ne mogu da Anđelini oproste film "U zemlji krvi i meda", i bukvalno 98, 99 odsto komentara na sajtovima i Fejsbuku izražava oduševljenje njihovih autora zbog zdravstvenih problema kroz koje Džolijeva prolazi.

IZGUBIO SAM NADU, ONA JE SAMO SENKA: Pismo Breda Pita bolesnoj Anđelini potreslo svet!

Uostalom, pogledajte i sami šta su sve čitaoci poručili američkoj glumici.

Printskrin: Facebook Printskrin: Facebook
Printskrin: Facebook Printskrin: Facebook
Printskrin: Facebook Printskrin: Facebook

Printskrin: Telegraf.rs Printskrin: Telegraf.rs

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eleazar

    29. april 2016 | 17:51

    Da se razumemo meni je nje žao kao i svakog drugog čoveka, ali...Kao sad su svi zabrinuti, a ustvari žena je težak psiho ceo život! Zašto joj njeno brižno okruženje nije ranije pomoglo. Žena je se žvalavila na crvenom tepihu sa rođenim bratom, nosila oko vrata bočicu krvi Bob Thortona (a on njenu) dok su bili u braku, udavala se, razvodila u inat svome ocu... "Preventivno" operisala i šta je trebala i šta nije,usvajala i rađala decu a sve vreme bila i ostala razmažena holivudska budaletina! Glumata sveticu po svetu i pravi se da razume teškoće običnih ljudi a folirant neviđeni! Ako izuzmemo njenu (fizičku) bolest, meni se lično k.nja od nje i Breda od trenutka od kada su zajedno!

  • Aca

    29. april 2016 | 15:31

    ko se ogresi o srbina i srpski rod TAKO PROLAZI!

  • draleRS

    29. april 2016 | 15:50

    sve se vraca,stara narodna.kad se petljas u nesto sa cim nemas veze bolest te ceka

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA