Memorijalni koncert "Prijatelji za Lotketa" 8. maja u klubu "Fest" (VIDEO)

U čast pevača benda "Kraljevski apartman", koji je preminuo prošle godine, nastupiće "Kraljevski apartman", "Plutonia" i Mladen Pecović

  • 1

Povodom godšnjice smrti Zorana Lalovića Lotketa, pevača benda "Kraljevski apartman", 8. maja će se u klubu "Fest" u Zemunu održati memorijalni koncert "Prijatelji za Lotketa".

Ovom prilikom nastupiće: "Kraljevski apartman", "Plutonia" i Mladen Pecović. Lotketu će takođe odati počast Žika i Dragi Jelić (YU Grupa), Đorđe David i mnogi drugi...

Da podsetimo, Zoran Lalović Lotke je bio producent, vokal i jedan od osnivača beogradske hevi metal grupe "Kraljevski Apartman". Rođen je 1949. godine u Beogradu. Pored produciranja albuma i pevanja, Lotke je takođe bio autor mnogih tekstova pesama Kraljevskog Apartmana: "Gore digni glavu", "Kreni", "Oprosti mi", itd.

Njegov način interpretacije, boja glasa i harizma koju je posedovao, nikoga nije ostavila ravnodušnim.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PticaF

    3. maj 2016 | 22:34

    Najkvalitetniji pevac ikada sa nasih prostora. Dao nam je sve od sebe,svoje srce,glas, svaku emociju... Odrasli uz njegovu muziku i njegov bozanstveni glas. Jos puno sta se ima za reci al da ne duzim... Zelim svu srecu grupi Kraljevski Apartman u buducnosti,drzimo vam fige,uz vas smo i dalje,nikada se nemojte predati,obilazicemo vase koncerte i pevacemo sa vama,za vas i za Njega.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA