ATOMSKO SKLONIŠTE, KERBER, FRAJLE, VIVA VOX: Više od 40 koncerata na "Beogradskom Manifestu"! (VIDEO)

Na Kalemegdanu će od 27. do 29. maja nastupiti i "Neverne bebe", "Garavi sokak", MC Sajsi...

  • 4

Više od 40 koncerata će biti održano na festivalu "Beogradski Manifest", od 27. do 29. maja na Kalemegdanu.

Muzički program će biti veoma raznovrstan tokom celog dana i održavaće se na dve bine. Već prve večeri, 27. maja na Kultur šok bini nastupiće hor "Viva Vox", a zatim i "Neverne bebe". Za kraj večeri nastupiće poznati MC-jevi, praćeni svirkom benda "Bvana iz Lagune & Neznani ludaci".

Posetioce Tradicional bine očekuje koncert grupe "Garavi sokak". Tri ženska vokala grupe "Nit" će na Kalemegdan doneti etno zvuk zemalja širom sveta.

U subotu 28. juna, Kultur šok bini nastupiće "Frajle", "Atomsko sklonište", i "E-play". Za to vreme na Tradicional bini će svirati trubački orkestar predvođen Danijelom Veselinović, kao i grupa "Kal".

Foto: Promo Foto: Promo

Poslednje veče festivala će na Kultur šok bili otvoriti "Texas Flood", iza njih sledi "Kerber", pa nešto sasvim drugačije - MC Sajsi.

Tradicional binom će preovladati moderan etno zvuk Sanje Ilića i "Balkanike", a nema sumnje da će sjajnu atmosferu na zatvaranju festivala napraviti "Crne mambe", bend Šabana Bajramovića.

Printskrin: Youtube/Dragan Grimasa Nikolic Printskrin: Youtube/Dragan Grimasa Nikolic

Pretprodaja trodnevnih ulaznica počinje specijalnom akcijom koja će trajati 5. i 6. maja, kada će 200 najbržih posetilaca uz jednu kupljenu trodnevnu ulaznicu po promotivnoj ceni od 999 dinara, drugu dobiti gratis. Ulaznice će na festivalskom ulazu biti zamenjene narukvicama, koje će posetiocima omogućiti dva ulaska na festival u toku dana, i to do 17 i od 18 časova, zavisno od programa koje posetilac želi da prati.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Da bi dobili ovaj poklon, svi zainteresovani na oficijelnoj Fejsbuk stranici festivala prvo treba da potvrde svoj dolazak na festival, i da sa linka preuzmu sliku koju će postaviti kao svoj FB kaver. Zatim, 5. i 6. maja (izmedju 8.30 i 16.30) na biletarnici DD Ticketsa (Strahinjića Bana 22) posetioci treba da pokažu svoj Fejsbuk kaver, čime ostvaruju pravo na poklon trodnevnu ulaznicu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA