ŠOU U GUČI: Ceca, Severina i Miroslav Ilić nastupaju na Saboru trubača! (FOTO)

- Zvanični saborski dani su četvrtak, petak i subota, dok smo sredu i nedelju posvetili komercijali - rekao je

  • 21

Ceca Ražnatović, Bora Drljača, Severina i Miroslav Ilić nastupiće na ovogodišnjem 56. najvećem trubačkom takmičenju na svetu u Guči.

Kako se navodi, manifestacija će trajati 11, 12. i 13. avgusta. Otvoriće je Ceca Ražnatović i Bora Drljača, a zatvoriće je Severina i Miroslav Ilić.

- Zvanični saborski dani su četvrtak, petak i subota, dok smo sredu i nedelju posvetili komercijali. Guču ponovo dižemo na najviši nivo, ali ne želim da pričam čijom zaslugom je počela da pada - rekao je predsednik Saborskog odbora Slobodan Jolović, a prenosi Tanjug.

Foto: Tanjug/Oksana Toskić Foto: Tanjug/Oksana Toskić

On nastavlja.

- Zamislite situaciju kada na pozornici megdan podele Dejan Petrović, Boban Marković, Dejan Lazarević, Dejan Jevđić, Elvis Ajdinović, pa Guča će da gori - naveo je Jolović, koji je Saborskom odboru predložio novi pravilnik usvojen pre nekoliko dana.

Foto: Tanjug/Oksana Toskić Foto: Tanjug/Oksana Toskić

Jolović je naveo da imamo sjajne trubače koji su slavu stekli na dragačevskoj pozornici, i dodao da je to naša Liga šampiona.

- Radi se i o sjajnim ljudima koji neće dozvoliti nekima da razvlače i igraju se sa Gučom. Stari pravilnik ih je isključio i oterao sa naše pozornice, što je greška. Pa, najbolji su sklonjeni odredbom da kada pobede tri puta nemaju pravo više da se takmiče. Zamislite ligu šampiona bez Reala, Barselone, Bajerna ili Mančestera? Sada smo to promenili i to će preporoditi Guču, daće joj novi sjaj i novu snagu - kaže Jolović.

Prema njegovim rečima, razmišljalo se o komercijalnom sadržaju, pa su ugostiteljima i sponzorima namenjena dva dana i nema sumnje da će poseta biti upetostručena sa Cecom, Severinom, Miroslavom i Borom.

Printskrin: YouTube/TV Duga Plus Melodija Records Printskrin: YouTube/TV Duga Plus Melodija Records

- Ugostiteljima će biti dozvoljeno da u ta dva dana, koji nisu saborski, drže i drugu muziku sem trubačke a posetilaca će, po svemu sudeći, ove godine biti na pretek - dodao je Jolović.

Foto: Promo/Pink, Goran Matijašec Foto: Promo/Pink, Goran Matijašec

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • xxx

    6. maj 2016 | 22:20

    Zar je moguce da nema nasih pevaca primereno Guci kao narodnom saboru nego cemo slusati Severininu "Stiklu" i ijekavicu?! Kako se mi jeftino prodajemo?!

  • cujte

    6. maj 2016 | 20:36

    Razumem da ce pevati Ceca,Bora i Miroslav ali Severina???Ona nije nasa i vise mi ide uz hrvatski "sabor" a osim toga peva neko smece Tikatakatak i jos ne ume da peva.Mora da joj je svekar Keba sredio.

  • Stoja

    6. maj 2016 | 22:26

    Kakva crna severina ,sramota

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA