PROGOVORIO POSLE OPTUŽBI: Relja priznao da li je tukao Nikoliju!

Iako se ne pojavljuje u medijima, Relja Popović je razjasnio aktuelne glasine

  • 9
Relja Popović, promocija, Nikolija Jovanović Foto: Telegraf

Uprkos tome što je nedavno osvanula vest da Relja Popović i Nikolija Jovanović imaju ozbiljnih problema u vezi, da je ista zbog ljubomore na klimavim nogama, pa čak i da je došlo do fizičkog obračuna, ni jedno ni drugo se nisu oglašavali.

Nikolija NEVEROVATNOM promenom izgleda zapanjila sve! (FOTO)

Iako se ne pojavljuje u medijima, Relja je gostovao kod Marije Lazić u emisiji na "Gossapp" aplikaciji. Osim izjavljivanja ljubavi i prosidbi od strane obožavateljki, bilo je i nekoliko ni malo prijatnih pitanja, prevashodno o informaciji da je Relja nedavno u naletu besa i ljubomore udario Nikoliju!

- To je hit! Iskreno, ma koliko da je degutantna vest, toliko je neverovatna da sam se slatko nasmejao! Nema veze sa mozgom! Kada sam došao u studio, drugari su me zezali: "Evo ga, stigao tepač!". Apsolutna neistina! - rekao je Relja, ni malo se ne uzbuđujući zbog ovih tračeva.

Foto: Promo Foto: Promo

Kasnije se još nekoliko puta Relja kroz smeh osvrnuo na njih: - Nisam nikada bio ljubomoran, osim tada kada sam udario Niki.

Zanimljivo je i to da uprkos brojnim medijskim objavama na tu temu, Relja je rekao da još nije zaprosio Nikoliju, da bi voleo da imaju dvoje dece i da je jedina pevačica narodne muzike kod koje bi gostovao na koncertu, naravno - Vesna Zmijanac.

Farmeri se tucali jajima, Vesna Zmijanac imala posebnu želju! (VIDEO)

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA