≫ 

SAD JE DEFINITIVNO JASNO: Evo da li se Zmaj od Šipova vraća u "Parove"!

Zmaj je, podsetimo, napustio "Parove" kada mu je poginuo u saobraćajnoj nesreći rođeni brat Rajko

  • 8

Internetom su se tokom dana, pre svega preko Fejsbuka, proširile informacije da se, navodno, Zmaj od Šipova, posle pogibije brata neće vraćati u "Parove" i da je njegov pravni tim raskinuo ugovor sa TV Happy, međutim, iz produkcije oštro demantuju takve informacije i šalju - potpuno drugačije vesti.

Printskrin: Youtube/XXL CHANNEL Printskrin: Youtube/XXL CHANNEL

U saopštenju TV Happy se, za početak navodi:

- Na društvenim mrežama su se ovih dana pojavili lažni profili koji sve glasnije šire neistine da se Zmaj od Šipova nece vratiti u šou program, čime uzalud pokusavaju da osujete uspeh ovog formata koji je osvojio Srbiju. Produkcija televizije sve vreme je na vezi sa Ilijom Grahovcem, koji je u rodno Šipovo otputovao da se oprosti od brata Rajka, nastradalog u saobracajnog nesreći.

Foto: TV Happy Foto: TV Happy

Iz televizije dalje poručuju:

- Ne mareći sto je ovaj ucesnik "Parova" u žalosti zbog izgubljenog brata, pojedinci su sebi dozvolili da u Zmajevo ime, s lažnih profila šire neistine, misleći da će narušiti dobar odnos ovog takmičara i rijaliti zvezde s produkcijom. Između Zmaja od Šipova i produkcije TV Happy ne postoje nesuglasice, niti će ih montirani snimci o navodnom maltreriranju učesnika "Parova" napraviti.

Foto: TV Happy Foto: TV Happy

U saopštenju dalje piše:

- Gledaoci su svedoci dobre saradnje produkcije i Zmaja, i njegovog stalnog insistiranja da u rijalitiju ostane što duže, ne šaleći se da to može biti i pet godina. Zmaj od Šipova će se uskoro vratiti u luksuznu vilu, čime ce dematnovati napise virtuelnih prijatelja na društvenim mrežama.

Foto: TV Happy Foto: TV Happy

Produkcija "Parova" poručuje da ce se istina saznati onog trenutka kad se u vilu vrati Zmaj, a to će, kako kažu, biti vrlo brzo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dekson

    9. maj 2016 | 23:24

    Puštaj te ljude kućama.

  • Kombuha8

    9. maj 2016 | 22:44

    Ne vracajte ga vise.

  • Srbija

    10. maj 2016 | 01:07

    Tv happy lupeta najstrasnije. I za pokojnog ekrema su rekli da se vraca u parove a on covek bio operisan i umro,laka mu crna zemlja. Stvarno su preterali i sa parovima i sa farmom i ko je to gledao i pratio,smucilo mu se!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA