PIKSI POSTAJE DEDA: Ćerka slavnog fudbalera čeka bebu sa poznatim automobilistom

- Razmišljamo da se venčamo sledeće godine na leto, ali imajući u vidi da su moj verenik i moj otac jako zauzeti poslovnim obavezama, teško je odrediti datum - rekla je Anja Stojković

  • 2

Anja Stojković, ćerka nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde Dragana Stojkovića Piksija, trudna je sa svojim izabranikom, automobilistom Ugom Valenteom, piše "Blic".

Verila se lepa Piksijeva ćerka, pašćete na zadnjicu kada vidite koliki je DIJAMANT dobila! (FOTO)

Da podsetimo, njih dvoje verili su se pre izvesnog vremena. Anja je navela da uživa u veridbi, pri čemu je otkrila kada planira da se uda za Uga.

- Razmišljamo da se venčamo sledeće godine na leto, ali imajući u vidi da su moj verenik i moj otac jako zauzeti poslovnim obavezama, teško je odrediti datum. Treba okupiti mnogobrojne prijatelje koji žive na različitim kontinentima jer smo se i ja i Ugo školovali u internacionalnim školama i stekli puno prijatelja koje bismo želeli da vidimo na našem venčanju - rekla je Piksijeva ćerka.

Na pitanja o trudnoći Anja nije želela da odgovara, tako da vest nije ni potvrdila, niti demantovala.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    10. maj 2016 | 12:45

    Šta rade ove naše devojke biće najveći krivac kad Srba više ne bude.Sve im je bitno samo da se udaju za stranca pa ko god on bio i kakvog god kvaliteta..samo da je stranac.Nestaćemo uskoro...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA