Uz nju ste imali seks, plakali... ali, sigurno niste znali da čuvena ljubavna pesma govori o MANIJAKU! (VIDEO)

- Numera "Every Breath You Take" nije ljubavna, već zla, i govori o ljubomori, nadzoru i posedovanju - objasnio je Sting

  • 3

Bez obzira na različite muzičke ukuse, svi se slažu da je numera "Every Breath You Take" koju je bend "The Police" objavio 1983. jedna od najlepših ljubavnih pesama svih vremena, pa će sigurno mnoge iznenaditi da ona nema bilo kakve veze sa ljubavlju i da, u stvari, govori o manijaku koji progoni žene!

ZAR JE OVO ONA LEPOTICA? Nove slike anoreksične Anđeline Džoli užasnule svet! (FOTO) (VIDEO)

Godinama je vladala fama da je Sting ovu prelepu kompoziciju posvetio svojoj bivšoj supruzi Frensis Tomelti, od koje se razveo početkom osamdesetih, međutim, istina je sasvim drugačija...

- Svaki put kada čujem da ljudi pogrešno shvataju ovu pesmu, ja umirem od smeha. Jer, numera nije ljubavna, već zla, i govori o ljubomori, nadzoru i posedovanju - izjavio je Sting za ugledni muzički magazin NME.

A kada se imaju u vidu njegove reči da pesma "Every Breath You Take" priča o opsesivnom muškarcu, čoveku koji progoni žene, onda čuveni stihovi iz refrena dobijaju sasvim drugačiji smisao.

"Every breath you take, every move you make,

Every bond you break, every step you take,

I'll be watching you...".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA