≫ 

HUMANITARNE PRESS KARAOKE: Novinari pevaju, poznati ih ocenjuju (FOTO)

Događaj počinje večeras u 19 časova u Immo Outlet Centru na Novom Beogradu, a pevaće Aleksandra Gudelj, Aleksandar Jovanović i mnogi drugi

  • 0

Posle serije humanitarnih Immo VIP karaoka, na kojima su poznati pevali za pomoć onima kojima je najpotrebnije, svoju najzabavniju i najhumaniju stranu pokazaće i novinari srpskih medija.

U sredu, 11. maja, od 19 časova u Immo Outlet Centru na Novom Beogradu novinari će pevati domaće i strane hitove uz Davora Jovanovića i njegov bend "Koncertmajstori", a najbolji će osvojiti nagradu od 50.000 dinara koju će proslediti nekome od dece iz Fondacije "Budi human".

Predstavnike u takmičenju imaće brojne redakcije štampanih medija, televizija, radio stanica i web portala, a o tome ko najbolje peva odlučiće poznate ličnosti u žiriju: Aleksandar Šapić, Tanja Vojtehovski, Boris Trivan, Dejan Stojiljković, Žika i Jelena iz Zane, Marko Stojanović, Jelica Kovačević, Ivan Tomić, Nenad Okanović, Žarko Stepanov, Ana Sakić, Danijela Vranješ, Boris Nikolić, Saša Mirosavljević Don, Filip Pat, Irina Kruška... Biće to jedinstvena prilika da se uloge malo okrenu, pa da poznati mogu da kritikuju novinare. Naravno, kroz šalu i zabavu i pre svega humanitarnu svrhu ovog događaja.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Pored našeg dobrog domaćina, IMMO Outlet Centra, akciju će ovog puta podržati i brend Dove, koji je pripremio poklone za učesnike i veliku donaciju za Dom za decu i omladinu ometenu u razvoju u Sremčici.

U revijalnom delu nastupiće mladi pevač Bane Nedović, a program vode Marina Kotevski-Mandić i Aleksandar Saša Ignjatović.

Učesnici takmičenja Humanitarne PRESS karaoke: Vesna Dedić (RTS), Jelena Petković (Happy TV), Željka Zebić (Antistresvodic.rs), Sale Jovanović (Telegraf.rs), Sandra Rilak (Kurir), Aleksandra Gudelj (Prva TV), Mina Smiljanić (Ženska TV), Alekandra Vasić (Pink.rs), Irena Atanasković (TV Pink), Novica Popović i Jelena Ivandić (Informer.rs), Danijel Rakočević (Puls), Deana Đukić (Hello), Marko Spalević (Naxi radio) i Jovana Vukašinović (Novosti).

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA