Jelena Karleuša zateže guzu (FOTO)

JK je obećala svojim fanovima da će do leta svoju guzu dovesti do savršenstva, kao što je nekada bila

  • 7

Pop diva Jelena Karleuša, koja privodi kraju svoj novi album, rešila je da se baci na treninge i zategne guzu. Zbog obaveza koje je imala u studiju prestala je da se bavi sportom, pa je na svom Tviter nalogu okačila fotografiju, na kojoj se vidi kako zajedno sa svojim trenerom trči i radi vežbe na Košutnjaku.

Bila je u odličnoj formi, pa je, ponesena nostalgijom, Jelena obećala svim svojim fanovima da će početi opet sa treningom i da će za leto imati guzu baš kao na slici koju je podelila na svom profilu.

- Uf... Vreme je da počnem malo da treniram... Opustila sam se - napisala je pevačica ispod slike, u čemu su je podržali fanovi.

Podsećanja radi, Jelena je izjavila da pre porođaja nikada u životu nije potrčala i da je za njenu liniju zadužena genetika, ali da posle dva porođaja ne sme toliko da se opušta i da povremeno mora da trenira.

(A.V. / Alo!)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MONARH KALIST

    20. maj 2012 | 13:11

    LAKO JE NJOJ DA DOVEDE GUZU DO SAVRSENSTVA . DRUGI CE SE POTRUDITI , DOK JE DUSANKA U KARANTINU . NEKA ONA DOVEDE MOZAK, MAKAR DO BLIZU SAVRSENSTVA . E TO JE ZA NJU I NJENU MAMU -NEMOGUCA MISIJA ( ne skrivena kamera )

  • MONARH KALIST

    20. maj 2012 | 13:04

    NIJEDNE OZBILJNE NOVINE NE BAVE SE PEVALJKAMA , NOSIOCIMA BROJNIH PRIZNANJA LAJKOVACKE PRUGE I DOBITNICIMA OSKARA POPULARNOSTI IBARSKE MAGISTRALE . AKO VAM JE STALO DA VAS NE PRATIMO VI SAMO IZVESTAVAJTE O j.k. , seki , dari, cakanoj , eri , drljaci , I OSTALIM NOSIOCIMA GORE NAVEDENIH PRIZNANJA .

  • EvoOvako

    20. maj 2012 | 12:35

    "Pop diva" - hahahahaha!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA