BATA ŽIVOJINOVIĆ SAZNAO DA SU MU ODSEKLI NOGU: Supruga i ćerka mu saopštile potresnu vest!

One su se zadržale kod Bate nekoliko sati, jer su želele da što duže budu uz njega u tom momentu

  • 7

Legendarni glumac Velimir Bata Živojinović saznao je u četvrtak da su doktori bili primorani da mu, zbog gangrene, odseku deo leve noge.

KAD ĆE DOĆI MOJ MIĆA? Bata Živojinović u suzama doziva sina kog nije video 10 godina!

Njegova supruga Lula i ćerka Jelena su, kako prenosi Informer, došle oko podneva u KBC na Dedinju i prilikom posete mu saopštile potresnu vest.

One su se zadržale kod Bate nekoliko sati, jer su želele da što duže budu uz njega u tom momentu.

- Bata se bori, jak je, ali je, i dalje, ipak, veoma loše. Nije bio potpuno svestan toga što mu pričaju. Samo se osmehnuo i pokušao nešto da im objasni rukama. Kao da je on Lulu i Jelenu hteo da ohrabri. Borac je Bata veliki, ne predaje se tako lako - kaže izvor dnevnog lista.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Scaramanga

    13. maj 2016 | 00:55

    Moj pocivsi Otac,Bog da Mu dusu prosti, uvek je govorio - covek si dok mozes sam da prineses sebi casu vode I da znas gde se ide u wc. Htede reci dok imas pameti, ruke I noge. Jedini strah koji je imao, bio je,ne daj Boze da zavrsi u kolicima, na dijalizi ili neki alchajmer. I bi kako je zeleo. Ode u papucama I zdrave pameti, na nogama, istusiran, ni gladan ni zedan. Znamo mi svi da je Bata fajter I da Ga Bog pozivi Ali kako je Njemu,to samo On zna

  • Metla ali brezova...

    13. maj 2016 | 00:36

    U svima nama živi legenda ,svi se molimo i živimo sa tobom, da se oporaviš ,kada dodje dan da ne budeš sa nama koji te pamtimo i volimo ,ostaće u nama VALTER...dok smo živi...sve najbolje majstore!

  • Mack Super Truck

    13. maj 2016 | 01:20

    Kralj bio i ostao. Ovo sa nogom me podsjeca na Broza.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA