≫ 

ŠTA SE DOGODILO S MARIJOM? Evo šta je rekla Dunji PRE nego što ju je izvređala u Zvezdama Granda! (VIDEO)

Marija Šerifović je u emisiji četvrtog kruga (čuveni sukob se dogodio u petom krugu, prim. aut), koja je prikazana sinoć, umesto uvreda, sasvim drugačije pričala o Dunji

  • 27

Dok se bura koja se podigla nakon skandaloznih uvreda Marije Šerifović zbog kojih je Dunja Popović napustila "Zvezde Granda", ne stišava, veliku pažnju je privukla sinoćna emisija ovog takmičenja u kojem su gledaoci mogli da vide šta je sve Marija rekla Dunji, ali u prethodnom, četvrtom krugu.

3 MINUTA SUZA I NEVERICE: Uroš (17) rasturio, svi mislili NIKO NE MOŽE BOLJE, a onda je mali Ibro (16) POKIDAO! (VIDEO)

Da ne bude zabune, trenutno se emituju emisije četvrtog kruga "Zvezda Granda", a sukob između Šerifovićeve i Popovićeve se dogodio na snimanju petog kruga, i te snimke tek treba da vidimo.

OTVORILA DUŠU: Evo šta je Dunja poručila posle uvreda Marije Šerifović i napuštanja "Zvezda Granda"! (FOTO)

Foto: Instagram/serifovic, Promo Foto: Instagram/serifovic, Promo

A Marija je sinoć, nakon Dunjinog nastupa, imala samo reči hvale za Popovićevu.

- Imam totalni rispekt prema Dunji i njenom trudu. Ti si definitivno skapirala, donekle, kako se ova igra, igra... Otpevala si sasvim korektno, bez falša - poručila je Šerifovićeva.

Pogledajte šta je sve Marija rekla Dunji (premotajte na 46:56):

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mira

    15. maj 2016 | 12:44

    Devojka je arogantna- misli da je prepametna i apsolutno se slažem sa Marijom za sve što je rekla..ovoga puta dobronamerno skroz. I mirno. E verovatno joj se naredni put smučilo pa je rekla šta ima. Jer niti zna da peva niti ima neku harizmu. Pri tom za svoje godine izgleda dosta starije.

  • Farma

    15. maj 2016 | 12:34

    Riba realno nema pojma da peva samo je atraktivna a to stosvi mrze Mariju pa staju na stranu ove to je druga stvar ... Marija odvaljuje kako peva i ima osnova za takav stav i ponasanje a Dunja bas i nema ...

  • ns

    15. maj 2016 | 11:01

    Odbila djevojka udvaranje od strane Marije ...pa se ova nadobudna persona i sujetna do bola ,osvetila time sto joj je rekla javno ono sve ...u petom krugu.Devojka je ipak kulturnija od Marije ...nije sve otkrila radi svoje karijere ,koja postoji i van "Grand"-a...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA