ŠTA ĆU SADA, NEMA VIŠE MOJE MIRE! Uplakani Miki Đuričić u šoku posle porodične tragedije!

- Teško mi je, ne mogu da pričam, majka se naradila u životu, bila je vredna, poštena i dobra žena - rekao je Miki

  • 34

Nakon duge i teške bolesti, sinoć je u Beogradu preminula Mirjana Đuričić, majka Mikija Đuričića

Bivši učesnik "Parova" je jedva kroz suze izgovorio nekoliko rečenica i pokušao da opiše kako se osećao kada je juče poslednji put video majku...

- Bio sam u Beogradu sinoć i nešto pre ponoći sam pozvao druga da me vozi u Kupinovo. Kada sam stigao, moj otac Mirko mi je rekao da je mama dobro i da spava, a kada sam ušao u njenu sobu ležala je sa aparatom za kiseonik i stvarno je delovalo kao da spava. Međutim, kada joj je tata skinuo aparat ona nije davala znake života, već je bila preminula. Teško mi je, ne mogu da pričam, majka se naradila u životu, bila je vredna, poštena i dobra žena. Ne znam kako ću sada bez nje, nema više moje Mire - ispričao je uplakani Miki Đuričić.

Printskrin: TV Happy Printskrin: TV Happy

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aba

    17. maj 2016 | 13:44

    Zao mi je,ali Mikiju sve najbolje zelim.Svi ucimo da zivimo sa tom prazninom i tek kada odu iz nasih zivota shvatimo koliko su znacili.

  • ada

    17. maj 2016 | 14:21

    e moj miki, znam ti situaciju sa majkom, godinama na zalost vukao si se po rialitijima i drugim zabavama dok je ona tesko bolovala.sada je kasno da se pitas ,,kako ces bez nje,njoj je bilo tesko bez tebe. saucesce porodici.cuvajmo bliznje dok su zivi.

  • Dragana

    17. maj 2016 | 14:12

    Moje najiskrenije saucesce Miki...tek kad nekog izgubimo shvatimo koliko nam je taj neko znacio...a ti sad pamet u glavu,mani se vise kocke,zena I kafana.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA