OGLASIO SE ĐOŠA: Ovo je prava istina o optužbama da sam uhapšen sa 50 grama kokaina!

- Niti sam 'apšen, niti šmrčem, evo me sedim sa društvom u kafani. Belo vino pijem, i to je jedino belo što konzumiram - rekao je Bogoljub Mitić Đoša

  • 15

Kao grom iz vedra neba je odjeknula vest koju su objavili pojedini mediji da je popularni glumac Bogoljub Mitić Đoša navodno uhapšen zbog posedovanja 50 grama kokaina, međutim Đoša kategorički demantuje te glasine i tvrdi da je jedina droga koju je ikada probao marihuana, i to samo jednom, kada je imao 19 godina.

- Niti sam 'apšen, niti šmrčem, evo me sedim sa društvom u kafani. Belo vino pijem, i to je jedino belo što konzumiram. Ma gde su me u'vatili, za šta su me u'vatili? To je stvarno bolesno. Je l' to neka za**bancija - izjavio je Đoša za "Blic" i objasnio kada je poslednji put imao bliski susret sa policijom.

Printskrin: TV Pink Printskrin: TV Pink

- Policija me je poslednji put zaustavila pre dve godine kod Šimanovaca, jer sam vozio 180 kilometara na sat! Presretači su me nahvatali. Sada čak i nemam auto.  Nikakav problem sa zakonom nemam, sem neplaćenih kazni za parking, verujte mi, bogami - tvrdi glumac koji je na pitanje da li je ikada probao kokain, ovako odgovorio:

- Sem marihuane koju sam pušio sa 19 godina, kada sam studirao, i to samo jednom, više nikad ništa nisam uzeo!

Foto: TV Prva Foto: TV Prva

Mitić navodi da mu telefon neprestano zvoni jer je njegove najbliže uplašila lažna vest o hapšenju.

- Drugari me zovu, žena me zove, svi me zovu. Ja sam zatečen. Evo, i drugari me zezaju. Rešiću problem tako što ću tužiti one koji su me optužili - zaključio je Đoša.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nira

    20. maj 2016 | 11:46

    Nema auto a plaća lazne za parkiranje nije ni čudo koliki je :-)

  • Carlo Gambino

    20. maj 2016 | 11:43

    EL DJOSA

  • Aloha

    20. maj 2016 | 13:12

    Djosu znam licno I u to ne verujem jel bi cuo djosa je oduvek bio kafabski covek I jedini covek koji je bio komicar kasnije zavrsio za glumca I td ali kafane voli vise od bilo cega samo jedna njegova recenica objasnjava djoso zasto kasnis na prestavu citiram "abe znas li ti kolko ima kafane od vlasotince do vranje " sve je receno pozz I pustite coveka da uziva u zivotu .inace ima kola bmw x3 ako ga vec nije zamenio za sta bolje piz.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA