OBRAČUN NA SUDU: Dunja Popović tuži Mariju Šerifović posle uvreda u "Zvezdama Granda"!

Popovićeva je, podsetimo, zbog Marije demonstrativno napustila takmičenje

  • 16

Dunja Popović, doskorašnja učesnica "Zvezda Granda" koja je napustila ovo takmičenje, rešila je da tuži Mariju Šerifović za uvredu časti.

OVO VIŠE NEĆETE GLEDATI NA TELEVIZIJI: Dunja pokazala OGROMNE grudi posle napuštanja Zvezda Granda! (FOTO)

Popovićeva je, podsetimo, zbog Marije demonstrativno napustila takmičenje, pošto ju je Šerifovićeva izvređala i poručila da njen nastup "nije bio ni za ku*ac".

- Dunja je za peti krug takmičenja pripremila duetsku pesmu Ace Lukasa i Ivane Selakov "Ljubav u doba kokaina" i "Takvi kao ti" (Nina Badrić). Nakon što su ona i druga takmičarka Dragica Zlatić izvele svoje pesme, nisu dobile nijedan glas žirija, a Marija je prokomentarisala: "Svi mi dobro znamo čemu služe ovakve kandidatkinje!" - priča izvor Stara blizak Popovićevoj.

Printskrin: TV Prva Printskrin: TV Prva

- Nakon toga Dunja je na mikrofon pitala Mariju: "Dobro, hajde reci čemu služe", a Marija je odgovorila zbunjeno: "Pa, neke su za pevanje, neke su za šou..." Dunji je tada prekipelo jer je shvatila da Marija aludira na neke druge stvari - dodao je izvor.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BosnaE

    21. maj 2016 | 17:33

    Marija je 100% u pravu! Dosta je ovih gologuzih,sto hoce da pjevaju! U striptiz bar Dunja pa se oprobaj tamo!!

  • Ruja

    21. maj 2016 | 15:45

    Tako je Dunja tuzi tog decaka ko je on da odlucuje o drugima.. Nek se najpre pogleda u ogledalo

  • Snezana

    21. maj 2016 | 15:39

    Ma sta Dunja izigrava,Marija je bila upravu nema pojma sa pevanjem putale su je zbog izgleda e pa dosta je bilo treba neko i da zna da peva.Kako je nije sramota da ona nekog tuzi,sto netuzi nekog ko dodje da je gleda gde oeva i sta joj sve dobacuju,ma svi je znaju ko je ona u Obrenovcu a ova izigrava sveticu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA