POGLEDAJTE: Vrući ples Jovane i Željka! (FOTO, VIDEO)

Željko Joksimović i Jovana Janković plesali na žurki naše delegacije, među gostima i glavna favoritkinja - Šveđanka Lorin

  • 3

Naš predstavnik na Evroviziji  Željko Joksimović i srpska delegacija  napravili su žurku u restoranu "360" na 25. spratu hotela "Hilton" u Azerbejdžanu. Tom prilikom Željko je predstavio svoju pesmu "Nije ljubav stvar" ostalim delegacijama i inostranim kolegama. Gosti su imali priliku da posmatraju skoro ceo grad Baku iz restorana i uživaju u hrani i muzici, a tom prilikom Željko i Jovana prvi put su zajedno zaplesali u javnosti.

Osim delegacije Hrvatske, prisustvovali su predstavnici još deset zemalja. Među gostima pojavila se i Šveđanka Lorin koja važi za jednog od glavnih favorita za pobedu. Pošto se ne poznaju, Lorin je izrazila želju da upozna čoveka za kog se priča da pored njega nema nikakvu šansu.

Žurka je organizovana u saradnji sa srpskom ambasadom, a pored ostalih učesnika Eurosonga, ugostili su i diplomatska predstavništva iz preko 30 zemalja, kao i ljude iz Srbije koji rade u Azerbejdžanu. Željko i Ad Hok orkestar održali su i polučasovni koncert u kom je Željko odsvirao svoje najveće evrovizijske hitove (Lane moje, Lejla, Nije ljubav stvar), kao i dve narodne srpske pesme.

Znamo da Željko dobro peva, ocenite kakav je u igri:

(A.V./Pulsonline)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA