TO ŠTO JESAM, DUGUJEM NJOJ: Šest MOĆNIH rečenica kojima je Bata opisao ljubav prema svojoj ženi!

- Ona me je održala. Sve što je lepo u životu došlo je sa njene strane - rekao je svojevremeno Bata Živojinović o svojoj supruzi Luli

  • 6

Čuveni glumac Bata Živojinović, koji je preminuo sinoć u Beogradu, nikada nije krio koliko koliko mu je supruga Lula značila, i uvek je ponavljao da bez nje sigurno ne bi uspeo ni kao čovek ni kao glumac.

LULA U ŠOKU, ONA JE BILA NAJVIŠE UZ NJEGA: Zoran Otašević ne može da veruje da legendarnog Bate više nema

- To što jesam - dugujem njoj! Da ona nije bila pored mene, ne bih bio to što jesam. Ona me je održala. Sve što je lepo u životu došlo je sa njene strane. Ona je imala viziju kako to lepo treba da bude - da me poštedi, da mi da energiju, da me hrani... I nikad se nisam zaljubio u drugu ženu - izjavio je svojevremeno Bata, a ove njegove reči su zabeležene u knjizi "Bata - još ovaj put".

NEBO JE BOGATIJE, MI SVE SIROMAŠNIJI: Ovako se fanovi na internetu opraštaju od Bate Živojinovića! (FOTO)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ja sam ti

    23. maj 2016 | 15:19

    bogatstvo tvoje ostavio si nama legendo nista nisi poneo mnogo si tvoje obozavaoce voleo a i oni tebeeee mnogo toga naucice iz svih tvoih filmova serija i kao licnosti covjekaaaa tuga te i prekinula i bolesti se nizale eto nemoze niko pobjeci od sudbineeeeetakav je covjek u zivotu smeje se place tugujeee i radujeee kad ode sve prekineeeeee

  • xxx

    23. maj 2016 | 22:48

    Sjajno...

  • Mix

    24. maj 2016 | 13:24

    Veću glupost nisam čuo,da čovek duguje zahvalnost ženi.A Bogu,duguješ li šta Bogu ? Ne sećam se da si ga nekada pomenuo !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA