≫ 

Spot ili film za odrasle? Soraja i Tamara za BRDO LOVE pristale na VRUĆE KADROVE! (FOTO)

Atraktivne Soraja i Tamara su privukle nenormalnu pažnju dok su polugole ležale na gomili novčanica

  • 1

Atraktivna Soraja Vučelić retko kada pristaje na to da bude model u domaćim spotovima, no očigledno je brdo para koje joj je mlada pevačica pri ponudi da učestvuje u njenom spotu iskeširala, bilo dovoljno da promeni stav.

Jedne su dovoljne da čovek poludi, a tek kada se sudare dva para OGROMNIH TV grudi! (FOTO)

Naime, u istoimenoj pesmi "Brdo love" pevačica Tamara Radmilović i starleta su pokazale raskošne atribute u krpicama u kojima ih, pretpostavljamo, zamišljaju muškarci u svojim najluđim snovima.

Foto: Promo Foto: Promo

Atmosfera na snimanju bila je vrela od prve sekunde, a prisutnima na setu su bili potrebni šećer i voda kada su dve polugole lepotice počele da razmenjuju nežnosti i uvijaju se na svežnjevima od dolara.

Foto: Promo Foto: Promo

- Ovo za nas nije brdo, već gomilica! Šalu na stranu, moj savet je da devojka treba da teži tome da zaradi što više upravo zbog toga što smo bolesne šopingholicarke kojima nikad nije dosta svega! Rado sam se odazvala pozivu, numera je hitična i veoma provokativna. Znam da će podići veliku prašinu, a volim da sve što radim bude zapaženo i kvalitetno - izjavila je Soraja.

Foto: Promo Foto: Promo

Takođe, ovo je bilo prvo starletino pojavljivanje nakon kritične operacije nosa u Izraelu, nakon koje je jedva ostala živa i samo pukom profesionalnošću i brzini hirurga sve je ispalo kako treba, a ona prezadovoljna učinjenim.

Foto: Promo Foto: Promo

Inače, tokom snimanja bilo je šale da će ova numera konačno sa trona skinuti dugogodišnju nezvaničnu himnu "sponzoruša" - numeru "Bunda od nerca", mada čini se da to neće biti teško ukoliko se tekst uzme u obzir tekst pesme:

"Spremi sada brdo love, ako hoćeš da se tvojom zovem,

kupuj, kupuj, kupuj stvari nove,

ispuni moje, a ja ću želje tvoje...

Brdo love, brdo love, vrede, dušo, usne ove

Ma, hajde, ostvari mi snove

Sve što je tvoje, neka bude moje!"

Foto: Promo Foto: Promo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dado-?

    24. maj 2016 | 23:48

    Za ovakve tekstove pjesama trebalo bi krivicno odgovarat. Ko ovo dozvoljava?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA