CARICA: Adel zaboravila tekst, počela da psuje, a onda je publiku KUPILA za sva vremena! (VIDEO)

- Sra*e, je*i ga, sra*e... Trebalo bi da pevam prave reči, stanite - povikala je Adel kada je shvatila da je napravila grešku

  • 4

Na koncertu u Kopenhagenu, Adel je izvela pravi šou kada je zaboravila stihove svog najvećeg hita "Rolling In The Deep", počela je da psuje, a ono što je potom uradila će se dugo prepričavati.

Mali Marko POKIDAO Adel, a reči Jelene Tomašević će dugo pamtiti! (VIDEO)

Sve je počelo u velikom stilu, uz sjajnu horski uvod, i danski fanovi su očekivali spektakularan kraj koncerta... Adel je otpevala prvu strofu i stala... ni da bekne!

- Sra*e, je*i ga, sra*e... Trebalo bi da pevam prave reči, stanite... Idemo ponovo! Obećavam, poslednji put - uzviknula je nasmejana pevačica i ispunila obećanje.

Pesma je počela ponovo i ovoga puta, Adel je sve besprekorno izvela, i njen postupak je nasmejao sve u publici, a čak i oni koji je ne vole su joj odali priznanje na iskrenosti, dok su mnogi konstatovali: "Ako ništa drugo, ovo je dokaz da ona stvarno peva bez plejbeka".

Pogledajte nastup Adel u Kopenhagenu:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Iva

    29. maj 2016 | 09:52

    Ziv covek gresi! Bolje i ovo nego da peva ma plejbek, kao nase zvezde. Zato se svako danas zove pevacica!

  • Komsa

    27. maj 2016 | 15:58

    Kakva carica,idiot

  • El...

    29. maj 2016 | 23:48

    Fenomenalna ... 72. ili 73 . na jednoj Audiciji koja se odrzala na Brodu u Splitu , nastupila je i moja prijateljica , inache i velika sportashica , bila je i sportashica Godine . Kad je sa bine ugledala svoje drushtvo u prepunoj barci , pocela je da smeje ... Orkerstar svira , ona je uz , la la la la zavrshila svoj nastup . Naravno da je ispala , ali nezabpravan divan dozivljaj ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA