Bila je najveća seks-bomba Jugoslavije, svet je ludeo zbog nje, a onda joj je OVA slika uništila sve! (FOTO) (VIDEO)

Slovenki Bernardi Marovt su 1983. svi predviđali da će pobediti na izboru za "Mis Sveta" ali Englezi su je sabotirali, i izbačena je sa takmičenja

  • 0
Reprint: Obrazi Reprint: Obrazi

I danas, nakon više od 30 godina, mnogi smatraju da je Slovenka Bernarda Marovt, koja je 1983. izabrana za Mis Jugoslavije, jedna od najlepših žena sa Balkana, a mi vas podsećamo na neverovatnu priču o tome kako je Bernarda ostala bez svetske karijere, zbog... jedne seksi fotografije.

Pre nego što je te 1983. otputovala u London na izbor za "Mis Sveta", Bernarda se gola slikala za magazin "Start" i jedna od tih fotografija je objavljena i u britanskom listu "Dejli Miror", i to je za lepu Slovenku bio kraj. Eliminisana je sa takmičenja, iako su skoro svi bili ubeđeni da će baš ona pobediti i osvojiti svetsku krunu.

Reprint: Start Reprint: Start

Za Marovt je mala uteha bila činjenica da su je, na kraju, iako nije učestvovala, ipak proglasili za mis fotogeničnosti...

Bez obzira što su je zlobnici sprečili u prvom pokušaju, Bernarda je, na kraju, ipak postigla ogroman uspeh u svetu - 1990. je postala Top model Italije, 1992. je proglašena za najlepšu manekenku Evrope... Svojevremeno nije mogla da živi od silnih ponuda za reklame i revije, a 2000. je izabrana za najlepšu Slovenku u 20. veku.

Reprint: Start Reprint: Start

Bernarda sada ima 53 godine, i vlasnica je prestižne modne agencije...

A ovako sada izgleda Bernarda Marovt:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA