≫ 

VRIŠTANJE OD SMEHA! Presrećna Vesna bira ime za unuku, već je odlučila kako se NEĆE zvati Nikolijina ćerka!

- Vesna je bila ljuta na ćerku i Relju, jer su krili Nikolijinu trudnoću od nje, zato su rešili da joj se iskupe - kaže izvor blizak Vesni Zmijanac

  • 5
Grand, doček Nove godine, Nikolija Jovanović, Vesna Zmijanac Foto: Telegraf

Da bi se iskupili što su od nje krili da joj je ćerka u petom mesecu trudnoće, Relja i Nikolija su odlučili da buduća baba Vesna Zmijanac izabere ime za unuku. 

VESNA ZMIJANAC: Baš me briga za 50.000 evra, ne vraćam se na "Farmu"!

- Vesna je bila presrećna i još uvek je što će postati baba, ali je isto tako ljuta na ćerku i zeta Relju, jer su krili to od nje. Ona je želela da od prvog dana Nikolijine trudnoće bude uz nju, da je pazi i mazi, a ne da dođe kući i zatekne je sa stomakom do zuba. Kako bi se iskupili, Nikolija i Relja su se dogovorili da Vesna bude ta koja će unuci dati ime. Ona je posebno srećna što će biti baka, a kada su joj rekli da smišlja ime, tek tada njenoj sreći nije bilo kraja. Odmah im je naglasila da, ako ona odlučuje, beba neće imati moderno ime poput Zoe, Klara, Monaka i tako dalje - navodi izvor blizak pevačici za "Alo".

Budući da je ćerki dala klasično srpsko ime, biće zanimljivo videti kako će se zvati Vesnina unuka...

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA