GOLIŠAVE SLIKE I SUMNJIVE PREPISKE? Kaća Živković u panici jer joj je nestao mobilni telefon!

Pevačici se dogodio peh na "Bečkom Oskaru popularnosti"

  • 29

Pevačica Katarina Živković dobila je priznanje na "Bečkom Oskaru popularnosti", ali joj je slavlje pokvario nestanak mobilnog telefona.

PAMETNA I LEPA: Ova zgodna pevačica je bila jedna od NAJBOLJIH UČENIKA u Srbiji! (FOTO)

Naime, Kaća je bila u panici kada je stigla u hotel, pa se odmah požalila poznanicima koje je srela na vratima, i ispričala im da joj je telefon nestao. S obzirom da je Katarina celo veče pričala o telefonu, i bila vidno uplašena, možemo samo da predpostavimo kakve prepiske i slike se nalaze na mobilnom.

- Ručala sam s prijateljima i neko je iskoristio trenutak moje nepažnje da mi ukrade telefon sa stola. Slošilo mi se u sekundi. Katastrofalno sam se osećala, došlo mi je bilo da plačem od muke i besa - rekla je Kaća za televiziju "Pink", i priznala da se nada da je telefon završio u rukama nekog stranca, koji ne zna čime se ona bavi.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • @@@

    29. maj 2016 | 23:11

    Sad cemo i onu njenu stvar danima da gledamo na naslovnim stranama...

  • sibin

    29. maj 2016 | 23:02

    seljanka,sisla sa planine i pocela da koristi mobilni,hahaha

  • dragan trebinje

    29. maj 2016 | 21:25

    Pa što lutko nisi prijavila odmah,ugl.danas postoji način da se tel.locira.Sit sam ovih samozvanih zvijezda što telefon napucaju svim i svačim i onda ga kao izgube.Slike dospiju u javnost a njoj kao krivo.Moj može i CIA da zaplijeni,h...e mi se!Mogu naći slike djece i to je to.Kao i kod svakog normalnog.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA