GRUDI KARLEUŠE, GLAS MARIJE ŠERIFOVIĆ: Zvezdana rasturila u Zvezdama Granda i postala Jelenina noćna mora! (VIDEO)

- Uopšte mi se ne sviđa kako si se obukla. Ti ideš iz krajnosti u krajnost, ili si fantastična ili si totalni promašaj - rekla je JK takmičarki

  • 7

Učesnica muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", sjajna Zvezdana Stevanović iz Stare Pazove, posebno je jak utisak ostavljala ranije na Jelenu Karleušu, ali, ovaj put nije bilo tako.

GLAS MARIJE ŠERIFOVIĆ, TELO KARLEUŠE: Zvezdana oduvala sve u "Zvezdama Granda" (VIDEO)

Zvezdana se u emisiji predstavila pesmama "Daj mi ritam" i "Zbog tebe", a njenim izvođenjem žiri baš i nije bio oduševljen, kao što je to bio slučaj u prethodnim emisijama.

Printskrin: Youtube/Zvezde Granda Printskrin: Youtube/Zvezde Granda

ZBOG NJE SVI ZABORAVILI DUNJU: Kad seksi Kristina isturi MOĆNE grudi, 18 minuta ćete buljiti samo u nju! (VIDEO)

- Zvezdana, večeras mi se uopšte ne sviđa kako si se obukla. Ti ideš iz krajnosti u krajnost, ili si fantastična ili si totalni promašaj. Moj savet ti je da ne treba da ideš na jeftinu provokaciju. Izgledaš kao da si došla iz noćne more. Ti imaš stav i mozak i jako si dobar pevač - poručila joj je Jelena Karleuša.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sasa

    30. maj 2016 | 15:52

    Jelenine grudi? Pa to nisu njene...

  • Ana

    30. maj 2016 | 18:40

    Bravo JK! Pa ona je Diva ljudi, ima svecki stil, cak je Americke zvezde kopiraju, ona je ikona stila i kompetentna je da prica o stajlingu svakog od njih.

  • Leki

    30. maj 2016 | 16:20

    Zvezdana, bez obzira sta o Tebi Jelena govori i misli , za Tvoje Fanove bices i dalje onakva kakva jesi, Dostojna tvoga sjajnog imena !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA