Kada čujete koliko para nude Gastozu i Zorici da se STVARNO venčaju u "Parovima", neće vam biti dobro! (VIDEO)

- Ljubavna priča Zorice i Nenada je mnogo zanimljiva gledaocima, pa bi njihova svadba u "Parovima" bila pun pogodak - navodi izvor blizak produkciji

  • 28

Svi čekaju rasplet burne veze Gastoza i Zorice, a uskoro bi mogli da imamo prvu pravu svadbu u "Parovima",  budući da televizija "Happy", kako se priča, budućim mladencima navodno nudi čak 50.000 evra da bi se venčali u rijalitiju. 

NEVIĐENA TUČA U PAROVIMA: Pobili se Gastoz, Zorica i Ružica, pola ukućana završilo na podu! (VIDEO)

- Ljubavna priča Zorice i Nenada je mnogo zanimljiva gledaocima, pa bi njihova svadba u "Parovima" bila pun pogodak i "Happy" televizija je spremna da ih obraduje svadbenim poklonom od čak 50.000 evra. Čelni ljudi "srećne" televizije bi organizovali pravo srpsko svadbeno veselje, doveli bi im matičara, kumove... Zorica je nekoliko puta izrazila želju da se uda za Gastoza, čak je pred povratak u šou isprobavala venčanice. Sada se samo čeka da on nju zaprosi - navodi izvor blizak produkciji za "Informer".

Printskrin: TV Happy Printskrin: TV Happy

Za razliku od lažnog venčanja Zmaja i Vesne Rivas, ovo bi bila prava ceremonija, posle koje mladenci ne mogu da kažu: "Hej, pa samo smo se šalili"...

Sada samo preostaje da sačekamo i vidimo da li će Nenad kleknuti ispred Zorice i pitati je da se uda za njega...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Anakonda

    8. jun 2016 | 10:00

    Bolje da te pare daju nekoj ustanovi, država nam u krizi, pola Srbije nema rešen problem vodovoda i kanalizacije, putevi puni rupa, parkovi prljavi, djubre na sve strane... A oni nude ovim nikogovićima tolike pare, samo se rugaju narodu... koji jedva kraj sa krajem spaja. Narod je glup što to uopšte gleda i podržava.

  • nije ni za sta

    8. jun 2016 | 12:20

    Oboje su dva prostaka i debila.Polusvet.

  • Scarecrow

    8. jun 2016 | 10:12

    Za te pare bi se ozenio sa oboje ... ma i za pola..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA