EMOTIVNO: Ceca plakala na koncertu u Sofiji! (VIDEO)

Kakav koncert! Rasplakala me publika! Cela hala je podigla srca na kojima je pisalo "Volim te, Ceco", napisala pevačica na Tviteru

  • 2

Srpska folk zvezda Svetlana Ražnatović zaplakala je pred više od 10.000 ljudi na koncertu koji je u okviru turneje "Ljubav živi" pre dve večeri održan u Sofiji.

Ceca je suze radosnice pustila u trenutku kad je zapevala pesmu "Zabranjeni grad" i kad su njeni fanovi uvis podigli papire na kojima je pisalo "Ceco, mi te volimo".

Brojnim Cecinim obožavaocima, koji su bili u areni "Armek", ovaj prizor takođe je izmamio jake emocije, pa je bilo suza i u publici.

- Kakav koncert! Rasplakala me publika u Sofiji! Cela hala je podigla srca na kojima je pisalo "Volim te, Ceco" - napisala je na Tviteru.

Ražnatovićeva je u glavnom gradu Bugarske dočekana kao svetska zvezda. Doputovala je privatnim avionom, a posle sletanja uputila se u hotel, gde ju je sačekao tim frizera, šminkera i stilista. Kad je završila s pripremama, limuzinom su je odvezli do bine.

Posle Sofije Ceca je otišla u Pariz.

- Uvek volim osećaj kad sletim u Pariz. Volim ovaj grad. Još uvek puno srce - hvala, Sofija! - osvanulo je na društvenoj mreži.

(Izvor: Kurir / Foto: Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA