≫ 

LEPE VESTI: Mila Kunis i Ešton Kučer čekaju drugo dete!

Glumica je u drugom stanju i 20-mesečnoj ćerkici Vajat će roditi brata ili sestru

  • 8

Holivudski bračni par Mila Kunis (32) i Ešton Kučer (38) po drugi put će postati roditelji, budući da već imaju dvadesetomesečnu ćerkicu Vajat Izabel, objavio je magazin "People".

POSTIDELA SE, ALI... Mila Kunis priznala kakav je Ešton Kučer u krevetu! (VIDEO)

Iz PR službe poznatog glumca potvrdili su lepe vesti, a mediji pišu kako je Ešton presrećan zbog prinove, te da mu široki osmeh na licu ne izostaje, kao i to da se razneži svaki put kada se govori o drugoj bebi.

- Ešton se razvedri svaki put kada priča o maloj Vajat i bebi koja je na putu. Sve u vezi sa očinstvom je za njega potpuno prirodno - rekao je izvor.

Foto: Profimedia/AKM-GSI Foto: Profimedia/AKM-GSI

Mila je ranije izjavila kako želi još dece i kako ona i Ešton planiraju da prošire porodicu, jer je majčinstvo u potpunosti promenilo njen život.

- Ranije smo bili sebični, a toga nismo ni bili svesni. Sada je sve drugačije. To što sam majka  nateralo me je da shvatim koliko zapravo ne želim da budem sebična - izjavila je Mila.

Foto: Profimedia/Matrix Foto: Profimedia/Matrix

(Telegraf.rs/dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bub

    16. jun 2016 | 21:37

    Bravo i srecno

  • Ä

    16. jun 2016 | 21:55

    Prelep par

  • ....♡....ivana

    16. jun 2016 | 21:36

    Koliko je samo precenjena njena lepota...grozna je bez sminke, cak i sa njom zna biti jako ruzna....Sto se tice prinove, nek je sa srecom...Nek se decica samo radjaju...;-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA