PRESMEŠNO: Novi biseri Ave Karabatić (VIDEO)

Pogledajte neobičnu video poruku koju je hrvatska starleta poslala svojoj porodici iz divljine Kostarike

  • 11

Red da u "Survajveru" video poruku pošalje svojima nakon 30 dana boravka u divljini Kostarike došao je i na Avu Karabatić. Njen video pozdrav porodici, naravno, bio je prepun bisera, ali ih je Ava izrekla na svoj iskren i presmešan način. Zaboravite sve što ste do sada znali - ovo je ultimativno obraćanje roditeljima.

 

- Ja sam se držala nekih svojih principa i ostala sam onakva čista, iskrena, možda pomalo naivna, ali srećna što sam ostala ljudsko biće, a što nisam postala jedna žaba zmija ili životinja.

 

Ava je naglasila da je došla na pusto ostrvo da bi se "spojila sa prirodom" i prebrodi svoje poroke.

 

- Takođe sam pobedila cigarete, pobedila sam sve one poroke koje imam, a volim da popijem i čašu vina, gemišt, ja to ne krijem. Volim da odem i u kazino, popijem pet pelinkovaca, pa bilo to sramota ili ne? A sada mama i tata, znam da mi nećete zameriti ako su mi moje grudi u nekoj borbi pobegle, ipak su to moji aduti. Slobodni momci su na aukciji, još se nisam udala - naglasila je Ava u poruci.

 

Po rajskoj plaži se još priča o drami između Kristine i Nikole, a Ava se čudi njemu, koji je i nakon Kristinine izdaje i dalje ostao poslušan dragoj.

 

- Ja ne bih prešla preko toga da mi neko  ko mi je blizak zabode, neću reći nož, ali neku vrstu izdaje. Zar i ti, sine Brute? - prokomentarisala je starleta situaciju pozivajući se na Cezara.

 

 

(A.V./RTL)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • jova

    24. maj 2012 | 21:05

    Koliko je tupavaaaaaaaaaaaaaaa

  • Anoun

    25. maj 2012 | 12:22

    U picku materinu ako ona napise diplomski ja se ostavljam faksa...

  • JA

    25. maj 2012 | 10:57

    cccc pa ja ovo ne bi gledo da mi neko placaaaaaaaaaa da mi pare znaci daje samo da gledam u televiziju jer na ovakvom jednom showu mogu biti samo glupani kosto je ova abnormalno glupa zenska

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA