SELO VIŠE NE GORI, SADA PLAČE ZA MANDOM! Nastavljeno snimanje, ali Milašina više nema... (VIDEO)

- Krajem oktobra ćemo prikazati poslednju glumačku kreaciju velikog Mande u 12 epizoda - izjavio je reditelj Radoš Bajić

  • 17

Teško je zamisliti seriju "Selo gori, a baba se češlja" bez legendarnog Milašina, kojeg je igrao pokojni Milorad Mandić Manda, a snimanje popularnog serijala je nastavljeno, prvi put bez Mandića.  

MANDI U ČAST: Evo kako su Kalinić, Pinkove zvezde i svi u studiju otpevali "Nesanicu"! (VIDEO)

- Ostajemo u Petlovcu da dovršimo započeti posao. S velikim pijetetom i bolom u duši morali smo da smognemo snage, uradimo prvu klapu i nastavimo snimanje našeg zajedničkog projekta. Krajem oktobra ćemo prikazati poslednju glumačku kreaciju velikog Mande u 12 epizoda – rekao je reditelj Radoš Bajić za "Kurir".

Manda je, kao Milašin, snimao "Selo gori, a baba se češlja" više od deset godina, a poslednju scenu prošlog utorka uradio je sa sveštenikom koga tumači Rastko Janković. Baš tog dana glumica Jelena Gavrilović snimila je i završne kadrove serije s Radošem Bajićem.

- Samo dan pre njegove tragične smrti u selu Rogača podno Kosmaja sa Mandom sam u seoskoj crkvi palio sveće za život, za naše najmilije, za porodicu i decu. Kad smo izlazili iz hrama, u porti nas je dočekao buljuk lepih, tršavih i radosnih đaka iz obližnje seoske škole. Čini mi se da sam tek tada dokučio zbog čega deca toliko vole "Selo gori". U čemu je tajna nesvakidašnje naklonosti i ogromne prijemčivosti najmlađe populacije prema junacima iz Petlovca? Tog dana sam u Rogači shvatio da je neprikosnoveni krivac Milašin - drhtavim glasom je Bajić rekao na komemoraciji Mandi...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vesna-j

    21. jun 2016 | 12:36

    Bila je to prelepa serija,svi glumci su super,al ipak on je pravio da se smejemo,tuga velika.

  • ava

    21. jun 2016 | 17:29

    Nece biti isto on je bio najbolji komicar u seriji 100%

  • Bojan

    21. jun 2016 | 17:23

    Bez Velikog Mande ta serija nema smisla. On je davao dušu i toplinu seriji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA