≫ 

Marija Kilibarda preko noći postala MILIONERKA, evo i kako!

Voditeljka je u nedelju stala pred oltar sa bivšim košarkašem Vladimirom Radmanovićem

  • 37

Popularna voditeljka Marija Kilibarda udala se u nedelju za svog izabranika, bivšeg košarkaša Vladimira Radmanovića, te po svemu sudeći postala milionerka, budući da suprug lepe crnke nije želeo potpisivanje predbračnog ugovora. 

UDALA SE MARIJA KILIBARDA! Jedna od najlepših voditeljki rekla "Da" košarkašu!

Obzirom da je Vladimir nekadašnja NBA zvezda i da je tokom zavidne karijere zaradio oko 43 miliona dolara, a sada ima vilu u Novim Banovcima vrednu čak milion evra, Marija će uživati u luksuznom i lagodnom životu.

Foto: Tanjug/Tanja Valič Foto: Tanjug/Tanja Valič

Upravo košarkaš je bio protiv potpisivanja ugovora, budući da je toliko zaljubljen u Mariju, da nije želeo da pravno zaštiti svoje bogatstvo u slučaju razvoda.

Foto: TV Prva, Profimedia Foto: TV Prva, Profimedia

- On deluje hladno, uzdržano, ali je veliki romantik i emotivac. Marija mu je rekla da mu nije problem da potpiše predbračni, ali Vlada nije hteo ni da čuje za to. Kaže da takvi dokumenti narušavaju ljubav i da ga boli uvo za pare, da mu je važna samo ona - otkrio je izvor blizak mladencima za "Informer".

Foto: Aleksandar Krstović, TV Prva Foto: Aleksandar Krstović, TV Prva

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mili

    21. jun 2016 | 14:40

    Covek zna sta su prave vrednosti u zivotu! Svaka mu cast, Mariji takodje sto je to predlozila. Lep su par , zelim im svu srecu!

  • Nada@

    21. jun 2016 | 15:00

    Lep par. Neka im je sa srecom.

  • Јасмина

    21. jun 2016 | 15:57

    Није важно колико си финансијски тежак,важна је љубав и поштовање.Ако тога нема,све оде низ ветар...Зато им желим,дуг и срећан брачни живот.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA