UŽIVANJE UZ NEZABORAVNE HITOVE: "Simply Red" RAZVALIO na krcatom Tašmajdanu! (FOTO)

Mik Haknal i ostali članovi čuvenog benda ulepšali su veče mnogobrojnoj publici

  • 5

Bend "Simply Red" održao je fantastičan koncert u okviru drugog dana "Belgrade Calling" festivala na beogradskom stadionu Tašmajdan. Dobro raspoloženi pevač Mik Haknal i ostatak ove grupe potrudili su se da mnogobrojnoj publici ulepšaju veče.

I u toj nameri su i uspeli. Mik je odmah počeo da peva hitove svoje grupe, a onda se obratio publici.

- Beograde, dobro veče. Hvala svima što se došli - rekao je Haknal, i podsetio da se "Simply Red" postoji više od 30 godina.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Nakon što je izvedena numera "For Your Babies", publika je pala u trans kada je čula pesmu "Holding Back The Years", koju je Mik otpevao i odsvirao na gitari.

Svi u glas su pevali hitove kao što su "It's Only Love", "Stars", "Fairground", "Sunrise" i ostale. "Simply Red" se povukao sa scene, ali samo za kratko.

Publika je vrištala od uzbuđenja, a Haknal je na bis otpevao pesme "Money's To Tight" i "Ain't That A Lot Of Love". Posle toga su opet otišli sa scene.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Mnogobrojni fanovi su ih dozivali, a članovi grupe "Simply Red" su se vratili. I onda je nastala prava ludnica, kada je Mik otpevao hit "Something Got Me Started".

Za uspomenu, Haknal je fotografisao publiku. I na kraju jedna romantična pesma - "If You Don't Know Me By Now", koju su svi u glas pevali.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Članovi grupe "Simply Red" su se zahvalili i poklonili publici.

Pogledajte kako je bilo na koncertu:

Foto: Telegraf Foto: Telegraf
Foto: Telegraf Foto: Telegraf
Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Foto: Telegraf Foto: Telegraf
Foto: Telegraf Foto: Telegraf
Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

(V. Đorđević)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Andjelija

    24. jun 2016 | 10:44

    Prepun "Tasmajdan", nikada bolja i raspolozenija publika. Uzivanje, slusati "stare" majstore i posmatrati jedinstvenu publiku. Steta je samo, sto smo ih cekali 2h i sto je koncert trajao samo 1,5h. Ali, valda, mu to "dodje"po ugovoru! Ocena , bez obzira na tajming 5+!!!!!! "Stari" majstori ostaju i dalje FANTASTICNI!!!!

  • ivana

    24. jun 2016 | 12:48

    daj budimo realni ozvucenje je bilo slabo. a setlista ista kao i prosli put...doduse cika mik i dalje peva vrlo solidno stoga 4/5 ocena. divno letnje vece na tasu svakom

  • Lou Cifer

    24. jun 2016 | 06:54

    Super! Genijalno!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA