ANĐEO BOŽANSKOG GLASA: Mali Marko ODUVAO hitom Dina Merlina, žiri u suzama! (VIDEO)

Marko Bošnjak je rasturio pesmom "Nedostaješ" u "Pinkovim zvezdicama"

  • 5

Učesnik "Pinkovih zvezdica", mali Marko Bošnjak, pojavio se na sceni sa krilima i otpevao pesmu "Nedostaješ" Dina Merlina.

 

GLASAJTE ZA POBEDNIKA PINKOVIH ZVEZDICA: Ovo je 14 finalista! (VIDEO)

 

Publika je vrištala dok je Marko izvodio veliki hit, a žiri je i ovaj put bio oduševljen njegovim pevanjem, pa su im i sada suze navirale.

 

Pogledajte kako je Marko otpevao pesmu "Nedostaješ":

 

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mili

    25. jun 2016 | 11:42

    Malac je genijalac!

  • Kristina

    26. jun 2016 | 18:24

    Nista specijalno. Mogli su mu kupiti neka bolja krila a ne sa pijace :( Da bi neko bio andjeo on prvo mora biti lep, simpatican,mio sa harizmom. Ja kao devojka ne vidim ama bas nista u njemu. Ne bih da forsiram druge ali jedino su Martija i Irnes da kazemo komletni, u stvari Martija je najkompletnija jer ima ama bas sve. Bas me zanima da li ce nas narod to prepoznati ili ce se voditi politikom da glasamo za naseg kakav je takav je. Ono sto mi se ne svidja je izbor pesama tuzbalica sve peva na isti kalip. Mislim doba evnuha je proslo, mislim molim vas to nikome ne treba.Martija recimo moze da peva sve a engleski joj je za +100 i mislim da to dete zasluzeno treba da pobedi ali videcemo sta nasa primitivna sredina misli o tome. uskoro :)

  • miks

    25. jun 2016 | 19:08

    da nam nije ovih pjevaca pocetnika i amatera koji na slavljima pjevaju uzivo,nikad nebih culi kako se uzivo pjeva i ko je pjevac a ko plejbecar.jadni su pjevaci koji samo plejbecare i misle da su pjevaci i onda u rilijati lakrdiji zaradjuju za zivot i da prezive.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA