Ministarke i DJ Memfisa spremaju spektakl na splavu Port!

Ko od Vas najbrže pošalje svoje podatke na mejl karte@telegraf.rs (ime i prezime, mejl i broj telefona), dobiće vaučer za piće

  • 4
Foto: Promo Foto: Promo

U sredu na vašem omiljenom splavu Port nastupaju grupa Ministarke. Četiri atrkativne devojke na čelu sa Editom, oduševiće ceo splav, ne samo zanosnom pojavom nego i izvedbom jer je reč o devojkama koje su muzički obrazovane

Novu žensku senzaciju, kako ih mnogi nazivaju, publika je zapamtila po duetu sa Acom Pejovićem, gde su pesmom "Poplava" sexy Ministarke oduševile sve,kao i sa pesmama "Boing" ,"Zver","Paradoks" i mnoge druge sa aktuelnog albuma.

Nema razloga da tako ne bude i u sredu na spavu Port. Ministarke će se postarati da ovo veče nikada ne zaboravite. Za ovaj nastup već vlada ogromno interesovana zato vidimo se u Portu!

Foto: Promo Foto: Promo

Spremite se za najvreliji četvrtak na splavu Port. Prelepa Ruskinja koja je puštala muziku na čuvenoj plaži Nikki Beach na Ibici, pravo iz Moskve stiže u Beograd!

DJ Memfisa će svojim zgodnim telom i odličnim poznavanjem muzike, raskraviti srca beogradskih klabera.

Ovo je samo zagrijavanje za vrelo leto na spavu "Port" jer na očekuje već sledeće srede nastup Jelena Karleuše.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA